Τάκης Λεμονής: Έχουμε κίνητρο απέναντι στην Γιουβέντους

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη τύπου πριν την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λίγκ, όπου οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την Τρίτη την ‘’Μεγάλη Κυρία’’, μίλησε για τον αγώνα και την κατάσταση της ομάδας του.

»Θα κάνουμε κάτι ανάλογο με το στιλ παιχνιδιού που χρησιμοποιήσαμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Κάπως έτσι θα κινηθούμε, ίσως με κάποια διαφορετικά πρόσωπα.

Πρέπει να βάλουμε στην ζυγαριά αρκετά πράγματα. Το ένα είναι το πρεστίζ της ομάδας και το άλλο οι βαθμοί. Σκεφτόμαστε και το πρωτάθλημα γιατί μέσω αυτού βγαίνουμε στην Ευρώπη. Το κίνητρο είναι πολύ υψηλό και ισχυρό πάντα σε τέτοια ματς. Δεν ανησυχώ για αυτό. Οπότε θα μπούμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό.»

Όσον αφορά το ποιους παίκτες της Γιουβέντους δεν θα ήθελε να αντιμετωπίσει, τόνισε:

Γύρω στους 11 παίκτες της θα έβγαζα. Αστειεύομαι. Δεν νομίζω ότι μπορώ να διαλέξω. Είναι ένα πολύ καλό σύνολο. Εμείς περιμένουμε από την Γιουβέντους να επιτεθεί και να θέλει να έχει τον πρώτο λόγο στο ματς για να μην εξαρτάται από το άλλο ματς. Δεν θα αλλάξουμε πολλά εμείς σε σχέση με τα όσα ματς έχουμε παίξει με Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα.