Χ.Καρυπίδης: «Οι πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές»

Ο ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, Χρήστος Καρυπίδης, μίλησε στον ARENA FM 89,4 για την διακοπή του πρωταθλήματος, τον Πλατανιά και όχι μόνο. Αναλυτικά:

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: Σίγουρα είναι πολύ άσχημο αυτό που γίνεται. Δυστυχώς στην Ελλάδα ο ποδοσφαιριστής είναι ο τελευταίος που τον ρωτάνε για κάτι ενώ είναι ο πρωταγωνιστής και αυτό μας επηρεάζει. Πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πάλι. Αυτή η διακοπή δε βοηθάει καμιά ομάδα απεναντίας μόνο πρόβλημα δημιουργεί.

Για την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί: Νομίζω το ποδόσφαιρό μας ταλαιπωρείται εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν είναι φετινό ή περσινό πρόβλημα. Χρόνια τώρα αντιμετωπίζουμε αυτά τα προβλήματα και αντί να κάνουμε βήματα μπροστά κάνουμε βήματα πίσω. Εμένα σαν άνθρωπο του ποδοσφαίρου με ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Θέλω τα παιχνίδια να κρίνονται στο γήπεδο όχι στις δικαστικές αίθουσες.

Για τον ΠΑΟΚ που πάει να χάσει το πρωτάθλημα: Σίγουρα η ομάδα περίμενε πολλά χρόνια για αυτό τον τίτλο. Φέτος θα έλεγα ότι έφτασε πιο κοντά από ποτέ. Αλλά εκκρεμούν πολλές δικαστικές αποφάσεις και από ότι φαίνεται από εκεί θα κριθεί το αν θα μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Για την πορεία του Πλατανιά: Δυστυχώς δε μπορέσαμε να αντιδράσουμε στα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε και γι αυτό η ομάδα βρίσκεται βαθμολογικά εκεί που βρίσκεται. Δε μας ήρθαν κάποια αποτελέσματα που θέλαμε και είμαστε στη τελευταία θέση. Έχουν γίνει πολλά λάθη γιατί όταν μια ομάδα βρίσκεται τόσο χαμηλά δεν είναι θέμα ατυχίας.

Για το ποια ήταν φέτος, η καλύτερη ομάδα αγωνιστικά: Πιστεύω ότι ήταν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Αυτές είχαν την μεγαλύτερη διάρκεια και ξεχώρισαν πιο πολύ. Δε μπορώ να πω ότι θα έδινα κάποιο προβάδισμα σε κάποια από τις δύο. Γιατί έδειξαν με την αγωνιστική τους παρουσία ότι είναι σοβαρές και δεν χάνουν εύκολα. Στα μεταξύ τους παιχνίδια κατά τη γνώμη μου θα κρινόταν και το πλεονέκτημα θα ήταν στον ΠΑΟΚ γιατί θα έπαιζαν στην Τούμπα. Ένας αγώνας που έγινε βέβαια και δε τελείωσε ποτέ.

Το μήνυμά του για τη συνέχεια: Εύχομαι να βρεθεί άμεσα μια λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ποδόσφαιρό μας και να καταλάβουν όλοι ότι οι πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές και τίποτα άλλο.