Ερέρα: “Δεν είχαμε φρεσκάδα, μετρά η νίκη”

Μετά το “3Χ3” του Άρη με τον Λεβαδειακό, ο Πάκο Ερέρα τόνισε οτι μετρά η επιτυχία, παρότι ήταν “βαριά” τα πόδια και υπήρξαν δυσκολίες. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε μετά το ματς στην “ΕΡΤ3”: “Η αλήθεια είναι ότι ο Λεβαδειακός έπαιξε πολύ καλά, ήταν μια πολύ δύσκολη νίκη. Έδωσα συγχαρητήρια και στον προπονητή τους. Σε αρκετές περιπτώσεις μας δυσκόλεψαν, έκαναν το παιχνίδι πιο περίπλοκο από ότι ήταν. Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν λίγο νωθροί αλλά τελικά τα καταφέραμε. Εμείς δουλεύουμε όλες τις βδομάδες στην άμυνά μας και πάντα προσαρμοζόμαστε στον αντίπαλο και μελετάμε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου μας. Είχαμε μια πολύ δυνατή βδομάδα, τα πόδια ήταν βαριά, δουλέψαμε σκληρά, γι’ αυτό και η ομάδα δεν ήταν τόσο φρέσκια όσο περιμέναμε”.

ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΙ ΜΕ ΕΜΑΣ”

Αργότερα, στη συνέντευξη Τύπου ο Πάκο Ερέρα υποστήριξε αρχικά: “Το παιχνίδι ήταν πολύπλοκο, ίσως το πιο δύσκολο παιχνίδι μέχρι σήμερα. Ο Λεβαδειακός με έκανε τη ζωή δύσκολη, αλλά τα καταφέραμε. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Υπήρξαν στιγμές που παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αλλά και στιγμές που δεν αναγνώριζα την ομάδα μου, γιατί κάναμε κάποια εύκολα λάθη. Τέτοια παιχνίδια είναι απαιτητικά και εμείς πρέπει να είμαστε απαιτητικοί με τους εαυτούς μας. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι μεγάλο φέτος θα πρέπει να είμαστε απαιτητικοί. Σε κάθε περίπτωση είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Έχω την απαίτηση να μην παίζουμε για μικρά διαστήματα. Πρέπει να έχουμε μια συνοχή και μια συνέχεια στα παιχνίδια. Κάλλιστα θα μπορούσα να πω ότι είμαι ευχαριστημένος, αλλά έχω την απαίτηση να παίζουμε ακόμα καλύτερα”.

ΑΛΛΟ ΧΑΡΑ, ΑΛΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!”

Για την ευφορία του κόσμου και το κλίμα ενθουσιασμού που καλλιεργείται εντός των… τειχών, ο Ισπανός πρόσθεσε: “Δεν θέλω να επέμβω στην ευφορία του κόσμου. Μέσα στην ομάδα θα το ελέγξουμε. Διαχωρίζω τη χαρά από το γήπεδο. Πρέπει να διαχειριστούμε το συναίσθημα. Αυτό είναι που κάνει τη διαφορά σε μια ομάδα και την κάνει μεγαλύτερη, το πως διαχειρίζονται τα μέλη της τέτοιες στιγμές”.

ΝΙΩΘΩ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΟΥΕΣΤΑ”

Σε ερώτηση για την επιλογή του γκολκίπερ Κουέστα, ο Ισπανός τόνισε: “Νιώθω δικαιωμένος. Ο Χουλιάν έπαιζε στην Πολωνία, μου τον πρότεινε ένα φίλος και είναι μια επιλογή που δεν μετανιώνουμε. Είμαστε όμως ικανοποιημένοι και με τον Καντιμοίρη και με τον Άλεξ (Αναγνωστόπουλο)”.

ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΜΕ ΣΙΩΠΗ”

Τέλος, για την είσοδο του Μανώλη Σιώπη στη θέση του Ματίγια, ο Ερέρα ανέφερε: “Χάναμε έδαφος στο κέντρο, ο Ματίγια ήταν αρκετά κουρασμένος, οπότε με την είσοδο του Σιώπη είδαμε βελτίωση και γίναμε πιο γρήγοροι. Θα γίνει και στο μέλλον. Η ιδέα ήταν κλείσουμε στο κέντρο την ομάδα με τον Κολάσο, τον Μπάσα και τον Σιώπη”.