Ενοχλήσεις για Γιουνές στον Άρη

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του Άρη στο Ν. Ρύσιο για τον αγώνα της Δευτέρας, εντός έδρας με τη Λαμία. Εκτός από τον τιμωρημένο Μπάσα, οι Σιώπης-Διαμαντόπουλος παραμένουν τραυματίες, ενώ ελαφρύ πρόβλημα στη γάμπα “έβγαλε” ο Χαμζά Γιουνές προς το τέλος του προγράμματος, αλλά πιθανότατα δεν είναι κάτι σοβαρό.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση των “κιτρινόμαυρων”: “Μεσημεριανή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε και το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης (14/01, 19:00), στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Να θυμίσουμε ότι πριν από την αυριανή προπόνηση (οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το πρωί στο «Δασυγένειο») θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης του Μανώλη Σιώπη (διάταση στο δικέφαλο), ενώ ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος (ισχιαλγία) συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Χαμζά Γιουνές προς το τέλος της σημερινής προπόνησης αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στη γάμπα και προληπτικά αποχώρησε.