«ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!» κατά Ζουράρι

Μετά την ΠΑΕ Άρης, που εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τα όσα είπε σήμερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξη για τον Άρη ο υφυπουργός παιδείας, Κωνσταντίνος Ζουράρις, θέση πήρε και η εφημερίδα «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!» και καλεί την κυβέρνηση να ζητήσει την παραίτησή του.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Αν και ακόμη το Τριώδιο δεν άνοιξε, ο πολιτικός σαλτιμπάγκος που ονομάζεται Κώστας Ζουράρις και ανήκει στην κοινοβουλευτική ομάδα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, έσπευσε να παρουσιαστεί πρόωρα ως «βασιλιάς καρνάβαλος».

Τούτο το αστείο του Ελληνικού Κοινοβουλίου τόλμησε να υβρίσει τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Μακεδονίας, ξερνώντας για μια ακόμη φορά κόμπλεξ και χυδαιότητα σε έναν Σύλλογο με τεράστια κοινωνική και αθλητική προσφορά στην χώρα μας.
Επειδή η συγκεκριμένη πολιτική καρικατούρα ξεπέρασε κάθε όριο ανηθικότητας και επειδή ο μεγάλος λαός του ΑΡΗ δεν ανέχεται από κανέναν τέτοιες συμπεριφορές, πόσο μάλλον από ανθρώπους των οποίων πληρώνει την βουλευτική αποζημίωση, η εφημερίδα «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ» εκπροσωπώντας χιλιάδες αναγνώστες της, καλεί:

Την Κυβέρνηση των κ.κ. Τσίπρα – Καμμένου και ειδικότερα, τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, να απαιτήσει σήμερα κιόλας την παραίτηση του Ζουράρι.
Καλεί τα κόμματα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να τοποθετηθούν και να καταδικάσουν δημόσια και απερίφραστα την υβριστική δήλωση που εκστόμισε ο ανεκδιήγητος αυτός βουλευτής, κατά του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Καλεί τις Διοικήσεις όλων των τμημάτων του Συλλόγου και, πρωτίστως, το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΡΗΣ, να κινήσουν κάθε νόμιμη διαδικασία ώστε να λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης για το ατόπημά του, ο παραπάνω συμπλεγματικός βουλευτής.
Κύριοι, όσοι δεν σέβεστε τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και τον κόσμο του, καλά θα κάνετε να τον φοβάστε. Δυστυχώς για εσάς, οι Αρειανοί έχουν καλή μνήμη και ξέρουν να τιμωρούν τους ασεβείς.

ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ»».