Αρέσουν στον Ερέρα Μπακουτσής, Μπουλγουρίδης

Οι επτά ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ19 του Αρη που συμμετέχουν στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια καταβάλλουν καθημερινά μεγάλη προσπάθεια αφενός να ακολουθήσουν το πρόγραμμα και αφετέρου να πείσουν τον Πάκο Ερέρα ότι αξίζουν να προωθηθούν στην μεγάλη ομάδα υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ενας από αυτούς έχει ξεχωρίσει και σύμφωνα με τις πληροφορίες αρέσει αρκετά στον Ερέρα και λόγω ηλικίας αλλα και χαρακτηριστικών. Πρόκειται για τον Πέτρο Μπακούτση, που είναι μόλις 17 ετων, και ο Πασχάλης Μελισσάς τον έβαλε τη χρονιά που μας πέρασε να αγωνίζεται με την Κ19.

Αγωνίζεται ως οκτάρι, έχει καλά τεχνικά στοιχεία, είναι γρήγορος, «θρασύς» και ο Ερέρα θεωρεί ότι έχει προοπτική εφόσον φυσικά δουλέψει και αξιοποιήσει τα καλά στοιχεία που δείχνει στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Απο κοντά και ο λιγο πιο μεγάλος σε ηλικία (1999) Ηλίας Μπουλγουρίδης που αγωνίζεται ως πλάγιος επιθετικός και έχει εξαιρετικό αριστερό πόδι. Το πιθανότερο είναι ότι για αυτούς τους δυο η εισήγηση του Ερέρα είναι να ακολουθήσουν την ομάδα και στην Ολλανδία. Πολύ καλές εντυπώσεις αφήνουν και οι υπόλοιποι νεαροί που συμμετέχουν στην προετοιμασία, καταβάλλουν καθημερινά μεγάλη προσπάθεια και είναι για την ηλικία τους σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Ενδεχομένως όμως όχι έτοιμοι ακόμη για την 1η ομάδα.