Ο ARENA 89,4 με τον Β.Βασιλειάδη στον αρκτικό κύκλο!

Ο Βαγγέλης Βασιλειάδης τα κατάφερε! Έφτασε μέχρι τον αρκτικό κύκλο και είναι ένας από τους 168 ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο που το κατάφερε.

Οπαδός του ΠΑΟΚ, ο Βαγγέλης, με την αρωγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και τη συμπαράσταση από πολλούς εξ υμών, μέσα από την προώθηση της προσπάθειας του με τη συνδρομή του ARENA 89,4 FM, φωτογραφήθηκε στον αρκτικό κύκλο με ένα ασπρόμαυρο κασκόλ και το σήμα του ARENA να ξεχωρίζουν, δείχνοντας την εκτίμησή του στη βοήθεια της οποίας έτυχε η προσπάθειά του.

Ο Βασιλειάδης ολοκλήρωσε την προσπάθειά του μέσα από τρομερές δυσκολίες. Ενδεικτικό είναι ότι μετά το τέλος της, έχει υποστεί εγκαύματα σε πρόσωπο και χέρια, τόσο ώστε ακόμη και τα δακτυλικά του αποτυπώματα στα πληρωμένα χέρια του να μην… συμπίπτουν -μέχρις επούλωσης- με τα καταχωρημένα σε βάσεις αντίστοιχων δεδομένων!

Και δε θα σταματήσει εδώ. Μιλώντας στην εκπομπή tzantzaras.gr, προανήγγειλε στο Νίκο Τζαντζαρά: «Τα επόμενα events περιλαμβάνουν κορυφές στην Ελλάδα, ίσως τον Όλυμπο. Υπάρχει event με hiking σε πέντε σημεία του κόσμου. Χονκ Κονγκ, ΗΠΑ, Σουηδία και Δανία, ίσως σε ένα από αυτά να είμαι, θα προσπαθήσω. Πάντως όπως και να έχει τα χρώματα του ΠΑΟΚ θα είναι, γιατί έδωσα σε έναν Αμερικανό σημαία και φανέλα της ομάδας και θα μου στείλει τις φωτογραφίες».

Πίσω από την θαυμαστή του προσπάθεια, κρύβονται δυο αξιέπαινες πρωτοβουλίες: «Αρχικά για να στηρίξουμε το μικρό Νικόλα. Σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κάνουμε μια προσπάθεια και ζητάμε από όποιον επιθυμεί να προσφέρει 5 ευρώ σε σάιτ δωρεών, το οποίο έχει κοινοποιήσει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όποιος το κάνει, μπαίνει και σε μια κλήρωσηγια μια υπογεγραμμένη φανέλα. Επίσης, βοηθάμε και το ορφανοτροφείο «Μέλισσα».

Όλη η συνομιλία του Βαγγέλη Βασιλειάδη με το Νίκο Τζαντζαρά: