Η αποστολή του Απόλλωνα για Τούμπα

Δίχως τους Άιλερς και Κύργια θα αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (7/10) κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Απόλλων Σμύρνης. Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Μάντζιος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα της 6ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το Σάββατο (6/10) ο Απόλλων Σμύρνης.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» η οποία θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Γιάννη Ματζουράκη θα αγωνιστεί στον εν λόγω αγώνα δίχως τους τραυματίες Άιλερς και Κύργια, εν αντιθέσει με τον Μάντζιο που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Μετά το τέλος του προγράμματος ανακοινώθηκε η αποστολή η οποία θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο και στην συνέχεια στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας όπου και θα γίνει μίνι προετοιμασία μέχρι τις 16 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά η αποστολή της «Ελαφράς ταξιαρχίας»:

Χουάντερσον, Βάσιτς, Λούκιτς, Τζανετόπουλο, Βαφέα, Κοντοέ, Στάθη, Ναδάλες, Γκονζάλες, Γκίνο, Ντ’ Ούρσο, Κονέ, Μπεντινέλι, Πέδρο, Ακόστα, Μάντζιο, Τριάδη, Σικαμπάλα και Γκαρός.