ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Έκτορ Κούπερ: “Χρόνια Πολλά στην ομάδα μας”

Λίγες μόνον ώρες πριν από τον σημαντικό φιλικό αγώνα της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου με την Πορτογαλία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους αγώνες του Παγκοσμίου κυπέλλου, οι φίλοι του Άρη έχουν… γραπτό μήνυμα από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ο Αργεντινός τεχνικός αγαπήθηκε όσο λίγοι. Άφησε πίσω του σημαντικές επιτυχίες, την ανάμνηση μιας ομάδας με “χαρακτήρα Άρη” και πολλούς φίλους και θαυμαστές.

Ο ίδιος, πάντα ενδιαφέρεται και ενημερώνεται για τις εξελίξεις στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, δείχνοντας ότι όχι μόνον δεν ξέχασε το πέρασμα του, αλλά απέκτησε και διατηρεί και ένα συναισθηματικό δέσιμο με τους κίτρινους.

Το μήνυμα με τις ευχές του κορυφαίου προπονητή, σε πρώτο πληθυντικό μάλιστα, αναφέρει:

Νιώθω μεγάλη χαρά κάθε φορά που μου δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσω με τον κόσμο της ομάδας μας , ειδικά σε περιπτώσεις όπως αυτή , στα γενέθλια του συλλόγου. Φέρνω στο μυαλό μου πολλές ευχάριστες αναμνήσεις , και κυρίως εικόνες που έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό μου που εύχομαι σύντομα να ξαναγίνουν η πραγματικότητα της ομάδας.

Θέλω να πιστεύω πως τα πιο δύσκολα πέρασαν και πως με σταθερά βήματα η ομάδα θα επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών, επιτυχίες που αξίζουν απόλυτα στους φιλάθλους μας στους οποίους στέλνω την πιο θερμή μου αγκαλιά, δυστυχώς επειδή είμαστε λίγες ώρες πριν τον αγώνα μας δεν είχα την δυνατότητα να επικοινωνήσω μαζί τους με άλλον τρόπο αλλά με γραπτό μήνυμα. 

Χρόνια πολλά Άρη !!!”