Απίστευτο! Με διάσειση έπαιζε ο Κάριους στον τελικό του Champions League

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι ο Λόρις Κάριους υπέστη διάσειση κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε το νοσοκομείο της Μασαχουσέτης. 

O τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, Λόρις Κάριους, υπέστη διάσειση, προφανώς από το χτύπημα του Σέρχιο Ράμος στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου σύμφωνα με την ανακοίνωση από το Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης .

«Δεχθήκαμε πολλές κλήσεις σήμερα αναφορικά για την ενημέρωση της υγείας του τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Λόρις Κάριους. Με την άδεια του κ. Κάριους, παρέχουμε έξτρα πληροφορίες για την κατάστασή του, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουμε τη διασπορά ανακριβών πληροφοριών.

Στις 31 Μαΐου ο κ. Κάριους υποβλήθηκε σε αναλυτική εξέταση από τον γιατρό Ρος Ζαφόν και τον Λενόρ Χέργκετ στη Βοστώνη στο Γενικό Νοσοκομείο Μασαχουσέτης και το Νοσοκομείο Αποκατάστασης Spaulding.

Βλέποντας με προσοχή το παιχνίδι και μελετώντας αναλυτικά το ιατρικό του ιστορικό, συμπεριλαμβανομένου και τα συμπτώματα μετά την επαφή, διαπιστώσαμε ότι ο κ. Κάριους υπέστη διάσειση κατά τη διάρκεια του αγώνα της 26ης Μαΐου. (…) Αυτό το γεγονός πιθανότατα επηρέασε την απόδοσή του», λέει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, στην οποία συμπληρώνεται ότι ο Κάριους παρουσιάζει συνεχή βελτίωση και σύντομα θα έχει αναρρώσει πλήρως.