Ανοίγει ο δρόμος στον ΠΑΟ για Κάτσε-Μυστακίδη

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έδωσε προφορική έγκριση στον Παναθηναϊκό, ο οποίος μπήκε δυνατά στην υπόθεση παραμονής των Έργκους Κάτσε και Γιάννη Μυστακίδη και αυτό που περιμένουν οι «πράσινοι» είναι η απάντηση του ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να τρέξει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, αφού θέλει να προλάβει την ενεργοποίηση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών. Όμως μέχρι αυτή να ανακοινωθεί επίσημα, έχουν την δυνατότητα να κρατήσουν παίκτες από το περσινό ρόστερ.

Το «τριφύλλι» παλεύει για να κρατήσει και την επόμενη σεζόν τους Έργκους Κάτσε και Γιάννη Μυστακίδη και κάνει την δική του προσπάθεια για να τους έχει και την επόμενη χρονιά στο ενεργητικό του.

Οι δύο παίκτες δεν εντάσσονται στο πλαίσιο περιορισμών, αφού έκλεισαν την χρονιά αγωνιζόμενοι στον Παναθηναϊκό, κάτι που σημαίνει ότι δεν χρειάζονται να δηλωθούν την 1η Ιουλίου ως μεταγραφές.

Μετά το πράσινο φως από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ο Παναθηναϊκός χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ και περιμένει άμεσα την απάντηση (για την ακρίβεια όσο πιο γρήγορα γίνεται) ώστε να προχωρήσουν οι υποθέσεις. Σε πρώτη φάση ο Δικέφαλος του Βορρά και ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν δείχνουν αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης. Από την πλευρά τους οι δύο παίκτες δείχνουν ζεστοί στο ενδεχόμενο να επεκτείνουν την θητεία τους στο «τριφύλλι», όπου θα έχουν εγγυημένο χρόνο συμμετοχής και ηγετικό ρόλο.