Αγγελούδης: «Ο Άρης να προσέξει και να εκμεταλλευτεί την έδρα του»

Στον ARENA FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Νίκος Αγγελούδης που έχει περάσει από τον Άρη και έδωσε τη δική του εκτίμηση για τη νέα ομάδα των «κίτρινων». Ο 27χρονος φορ πέρσι τελείωσε τη χρονιά με τον Διαγόρα Ρόδου και όπως είπε η νέα χρονιά θα τον βρει στον Αιγινιακό.

«Είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε, έχω συμφωνήσει με τον Αιγινιακό. Μιλήσαμε με τον κ.Χαραλαμπίδη και η προετοιμασία θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα. Να υπογράψουμε όμως πρώτα, να κάνουμε μία υγιή προετοιμασία και να είμαστε καλά».

Για το πως βλέπει τον  Άρη της νέας περιόδου:

«Αντικειμενικά ένας οπαδός θα σκεφτεί ότι έλειπε ο Άρης από τη Σούπερ Λιγκ, από τον ενθουσιασμό που θα επιστρέψει -αν και είναι ομάδα Σούπερ Λιγκ-, αυτόν τον κάνει να έχει άλλη δυναμική και να ξεκινάει δυνατά ακόμη και με ομάδες που θα έχουν ρόστερ ισάξιο».

Για το τι του λένε οι παίκτες του Άρη με τους οποίους μιλά:

«Κυρίως με τον Διαμαντόπουλο μιλάω, τα παιδιά όλα μόνο στην ιδέα, ότι είναι στην προετοιμασία, για να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους στον Άρη και να ανταπεξέλθουν είναι μεγάλο κίνητρο και ειδικά ο Διαμαντόπουλος, όπως μου λέει, περιμένει πως και πως να βοηθήσει την ομάδα».

Για το που θα τοποθετούσε τον Άρη της νέας περιόδου:

«Νομίζω από τη στιγμή που έχει κάνει αρκετά δυνατές μεταγραφικές κινήσεις, από το εξωτερικό και κράτησε έναν κορμό παικτών που γνωρίζουν την ομάδα από πέρσι που είναι σημαντικό, πρέπει να υπάρξει μια καλή χημεία και πρέπει ο Άρης να πρωταγωνιστήσει να είναι τουλάχιστον στην οκτάδα».

Για τους Έλληνες και ξένους στην ομάδα:

«Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής παίζει ρόλο για τους ξένους να προσαρμοστούν πιο γρήγορα. Από μία προσωπική εμπειρία στην Πολωνία εμείς είμαστε πιο φιλόξενοι από ότι στο εξωτερικό. Στον Άρη δεν υπήρχε το Έλληνας, ξένος».

Για το τι να προσέξει ο Άρης:

«Το Χαριλάου θα είναι γεμάτο, οπότε πρέπει να προσέξει και να εκμεταλλευτεί την έδρα του  και να παίρνει πάντα νίκες και από εκεί και πέρα ότι προκύψει στα εκτός, αν το κάνει αυτό θεωρητικά θα κοιτάει ψηλά».