Αναστασιάδης: «Στόχος μας η πρόκριση»(vid)

Στα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του EURO 2020 και την παρουσία της εθνικής μας ομάδας αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην κάμερα του ΟΠΑΠ ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός τόνισε ότι στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι η πρόκριση στη τελική φάση της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον στόχο της εθνικής: «Στόχος είναι η πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα. Έχουμε ιστορία και πρέπει να τη λάβουμε υπόψιν μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Για τα δυο παιχνίδια με Λιχνενστάιν και Βοσνία: «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Για μένα όλα τα παιχνίδια είναι τρεις πόντοι, δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα παιχνίδια. Αυτό είναι που πρέπει να περάσουμε στα παιδιά».

Για τον αποκλεισμό από το Nations League: «Σίγουρα θα επηρεάσει θετικά. Θα το συζητήσουμε και ανάλογα θα λειτουργήσουμε».

Για τις αλλαγές στην εθνική μας ομάδα: «Δεν αλλάζει κάτι. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να πείσουμε τα παιδιά ότι μπορούν να τα καταφέρουν, ότι δεν είναι οι άλλοι καλύτεροι από εμάς».

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής: «Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Με βοήθησε ο Θεός, είμαι εδώ. Για να είμαι εδώ, κάτι καλό θα έχι στο μυαλό Του να κάνει. Ελπίζω με τη παρουσία μου να κάνουμε μια καινούργια αρχή και η ομάδα να φτάσει στο σημείο που θέλει ο κόσμος».