Ανακοινώθηκε η ανανέωση με Κάναντι

Ο προπονητής του Ατρομήτου Νταμίρ Κάναντι, θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μέχρι και το 2019, αφού ο σύλλογος του Περιστερίου ανακοίνωσε και επίσημα την συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Αυστριακός τεχνικός έχει κάνει εξαιρετική δουλειά φέτος στον Ατρόμητο και αυτό φαίνεται από την πορεία της ομάδας στην Σούπερ Λιγκ. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ, ήθελαν διακαώς να πείσουν τον Κάναντι να συνεχίσει μαζί τους και του χρόνου, με τον δεύτερο να συμφωνεί σήμερα στην συνάντηση την οποία είχαν οι δυο πλευρές.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρομήτου:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για ένα ακόμα χρόνο με τον προπονητή Νταμίρ Κάναντι.

Η εξαιρετική πορεία της ομάδας μας τη φετινή χρονιά και η εμφανής αγάπη του κόσμου της ομάδας μας στο πρόσωπο του Αυστριακού τεχνικού, οδήγησαν τους ιθύνοντες του συλλόγου στην ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Κάναντι με στόχο την σταθεροποίηση της ομάδας σε υψηλό επίπεδο.

Ο Νταμίρ Κάναντι ήρθε στην ομάδα μας στα τέλη Ιουλίου και κατάφερε να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα αξιόμαχο σύνολο με αρκετούς νέους παίκτες που έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και κατάφεραν την επίτευξη της επιστροφής του Ατρομήτου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.