Ανακοίνωσε Ρούνεϊ ο Αστέρας Τρίπολης

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης είναι και επίσημα ο Ρούνεϊ Βάνκεβάι. Ο Καμερουνέζος επιθετικός έμεινε ελεύθερος μετά την αποβολή της Βέροιας από το πρωτάθλημα της Football League, ενώ και η ΕΠΟ έδωσε άδεια στους παίκτες της ομάδας της Ημαθίας να βρουν ομάδα μέχρι της 9 του τρέχοντος μήνα. Ακόμα, οι διοικούντες την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσαν την επιστροφή του Γιάννη Μπαστιανού, που επίσης αγωνιζόταν στη Βέροια με την μορφή δανεισμού, στην ομάδα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στα κιτρινομπλέ οι Μπαστιάνος και Rooney

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την επιστροφή του Γιάννη Μπαστιάνου καθώς και την απόκτηση του Wankewai Rooney από την Βέροια.

Ο Γιάννης Μπαστιάνος αγωνιζόταν ως δανεικός από τον ΑΣΤΕΡΑ στην ομάδα της Βέροιας από την αρχή της σεζόν. Στο πρωτάθλημα της Football League ο Μπαστιάνος αγωνίστηκε 14 φορές με τη φανέλα της Βέροιας και σκόραρε ένα γκολ. Ο νεαρός Έλληνας μεσοεπιθετικός επέλεξε το νούμερο 90 για τη φανέλα του. Το συμβόλαιο του Μπαστιάνου με τον ΑΣΤΕΡΑ έχει ισχύ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021.

Ο Rooney είναι επιθετικός, γεννήθηκε στην Γκάνα στις 25 Δεκεμβρίου 1996 και επέλεξε το νούμερο 12 για τη φανέλα του. Ο Wankewai Rooney υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Και οι δύο ποδοσφαιριστές, μετά από απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στους επίσημους αγώνες του ΑΣΤΕΡΑ».