Αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί από τον Παναθηναϊκό

Το βαρέλι δεν έχει πάτο για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου! Μετά την αποχή των παικτών, τις προσφυγές και όλα όσα συμβαίνουν στο «τριφύλλι», ήρθε και η αφαίρεση των βαθμών από την Σούπερ Λιγκ το μεσημέρι της Τρίτης για τις οφειλές στον Γενς Βέμερ! Ο Παναθηναϊκός από τους 32, έπεσε στους 29 και έχει περιθώριο πέντε ημερών μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο να εξοφλήσει τον Γερμανό ποδοσφαιριστή και να πάρει πίσω τους βαθμούς. Οι «πράσινοι» χρωστούν ένα ποσό κοντά στις 600.000 ευρώ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και στη Super League τη Μ. Τρίτη 03/04/2018 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Vemmer, από την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου από τον Κανονισμό χρονικού διαστήματος, οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League».