Αφαίρεση βαθμών στον ΠΑΣ λόγω Τσάβες

Δεκτή έκανε την αίτηση του Κρίστιαν Τσάβες για αφαίρεση τριών βαθμών απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα εξαιτίας οφειλών προς το πρόσωπό του. Οι Ηπειρώτες καλούνται να καταβάλλουν στον Αργεντινο πρώην παίκτη τους το ποσό των 88.169.23 ευρώ που του επιδικάστηκε μετά την προσφυγή που έκανε εις βάρος του ΠΑΣ και την οποία κέρδισε.

Ο ΠΑΣ έχει τρεις εργάσιμες ημέρες στη διάθεση του, (χωρίς να υπολογίζεται η ημέρα κοινοποίησης) για να πληρώσει τον Τσάβες και να έρθει σε συμβιβασμό με τον Αργεντινό. Έτσι ώστε η πλευρά του παίκτη εν συνεχεία (αν συμφωνήσει με τους Γιαννιώτες) να καταθέσει αίτημα αναίρεσης της ποινής. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε αφαιρούνται οριστικά τρεις βαθμοί.

Εν συνεχεία οι Γιαννιώτες θα έχουν επιπλέον πέντε εργάσιμες μέρες μετά τον επόμενο αγώνα τους, για να πληρώσουν και να πάρουν πάλι πίσω τους τρεις βαθμούς.

Η ανακοίνωση:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Αναφορικά με την υπόθεση του αιτούντος Κρίστιαν Γκάμπριελ ΤΣΑΒΕΣ, επαγγελματία ποδοσφαιριστή, και της καθής η αίτηση  Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΣ Γιάννινα:

Δέχεται την από 16-2-.2018 αίτηση του αιτούντος Κρίστιαν Γκάμπριελ ΤΣΑΒΕΣ, επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα 1966, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την επιβληθείσα με την 10/2018 απόφαση του παρόντος Διαιτητικού Δικαστηρίου (όπως διορθώθηκε το διατακτικό της με την 13/2018 απόφασή του)  ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.