Προσκάλεσε τον Μέσι στην Ιταλία ο Ρονάλντο (pics)

Στην Ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» μίλησε ο Κριστίανο Ρονάλντο, ο οποίος σε δηλώσεις του προσκάλεσε τον Λιονέλ Μέσι να παίξουν αντιμέτωποι στην Serie A.

Αναλυτικά, τα όσα ανέφερε στη συνέντευξή του ο Ρονάλντο:

«Δεν μου λείπει ο Μέσι… Έχω παίξει στην Αγγλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, έχω πανηγυρίσει επιτυχίες… Εκείνος είναι στην Ισπανία και μπορεί να του λείπω περισσότερο… Η ζωή είναι μια μεγάλη πρόκληση, μου αρέσει να κάνω χαρούμενους τους ανθρώπους γύρω μου. Θα τον ήθελα κάποια στιγμή εδώ στην Ιταλία, αλλά αν είναι χαρούμενος εκεί που είναι τότε το σέβομαι απόλυτα. Είναι καλός άνθρωπος και καλός ποδοσφαιριστής», τόνισε ο διεθνής άσος της Γιουβέντους.

Όσον αφορά στην παρουσία του στη «Γηραιά Κυρία», ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε: «Δεν θα μιλήσω ατομικά, γιατί μπορεί να αδικήσω κάποιους. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα που έχω παίξει ποτέ. Συνήθως σε άλλα κλαμπ υπάρχει η αίσθηση πως κάποιος είναι μεγαλύτερος από το σύνολο, ωστόσο εδώ είμαστε όλοι ίσοι, ταπεινοί και θέλουμε να πετύχουμε πολλά. Εδώ είμαστε περισσότερο οικογένεια απ’ όσο ήταν η ομάδα στη Μαδρίτη…».

Αποτέλεσμα εικόνας για cristiano ronaldo GAZZETTA MESSI