Στο νοσοκομείο ο Γιόακιμ Λεβ

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Γερμανίας, Γιόαχιμ Λεβ, παρουσίασε πρόβλημα στο κυκλοφορικό σύστημα εξαιτίας ενός τραυματισμού με τα βάρη και χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο.

Ο προπονητής της Γερμανίας, Γιόαχιμ Λεβ, χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο, αφού παρουσίασε πρόβλημα στο κυκλοφορικό σύστημα. Ο λόγος είναι η πίεση μίας αρτηρίας μετά από αθλητικό ατύχημα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (DFB).

Η αγγλική εφημερίδα “Sun” υποστηρίζει ότι ο 59χρονος τεχνικός έκανε προπόνηση με βάρη και εξαιτίας ενός περιστατικού υπέστη εσωτερικούς τραυματισμούς στον θώρακα. Η θεραπεία πήγε καλά, ενημερώνει η DFB, όμως ο γιατρός τού συνέστησε ξεκούραση τον επόμενο μήνα.

Έτσι, ο Λεβ δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της “Μάνσαφτ” στα επόμενα δύο παιχνίδια της Γερμανίας για τα προκριματικά του Euro 2020 απέναντι σε Λευκορωσία (8/6) και Εσθονία (11/6). Αντικαταστάτης του θα είναι ο βοηθός του, Μάρκους Ζοργκ.

“Νιώθω πολύ καλά, αλλά πρέπει να ξεκουραστώ τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Είμαι σε συνεχή επαφή με το προπονητικό μου τιμ και θα είμαστε σε επικοινωνία μεταξύ μας στα επόμενα παιχνίδια. Ο Μάρκους Ζοργκ, ο Άντι Κέπκε και ο Όλιβερ Μπίρχοφ έχουν εμπειρία και θα με αναπληρώσουν επαρκώς” δήλωσε ο Γιόαχιμ Λεβ.

Πηγή sport24.gr