Ντε Μπλάσις: «Κόντρα στον Ολυμπιακό, ένιωθα ότι θα τους ευνοήσουν»

Τα χρόνια του στην Ελλάδα και την εύνοια του Ολυμπιακού που βίωσε στο «πετσί» του, θυμήθηκε ο πρώην μεσοεπιθετικός του Αστέρας Τρίπολης και νυν της Μάιντζ, Πάμπλο Ντε Μπλάσις.

Ο Αργεντινός μέσος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται με επιτυχία στην Bundesliga με την φανέλα της Μάιντς και με αφορμή την εξασφάλιση της παραμονής έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Clarin».

Εκεί τοποθετήθηκε για την κυριαρχία της Μπάγερν στην Γερμανία, συγκρίνοντας την με την κραυγαλέα εύνοια που απολάμβανε ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Είναι αλήθεια ότι η τάση είναι να κερδίζουν γενικά οι μεγάλες ομάδες αλλά γνωρίζεις ότι μπορεί να έρθει το οποιοδήποτε αποτέλεσμα σε κάθε γήπεδο. Αυτό, πράγματι, λες ότι είναι ‘κόμμα’ να χάσεις με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου γιατί σε ξεπερνά στα πάντα. Αλλά έπρεπε να πάω στο Μόναχο δύο φορές, να κερδίσω και να φέρω ισοπαλία σε δύο διαφορετικές χρονιές.

Και στην τελευταία αγωνιστική με την Ντόρτμουντ κερδίσαμε για πρώτη φορά στην έδρα της. Στην Ελλάδα παίζαμε εναντίον του Ολυμπιακού και ένιωθες λίγο, ότι πρόκειται να τους βοηθήσουν ή ότι θα ήταν πιο περίπλοκο. Στην Γερμανία τίποτα δεν είναι απίθανο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ντε Μπλάσις.