«4/5» η Καρδία στην «υπηρεσιακή» έδρα του Μπαξέ, στην Ενόπλων ο Δ. Μπιμπισίδης!

Παρότι ουσιαστικά… φιλοξενούμενη στους Νέους Επιβάτες, η Καρδία έχει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία ματς εκεί, με Εορδαϊκό, Αλμωπό Αριδαίας, Νάουσα και Νέστο Χρυσούπολης, ενώ ικανοποίηση έφερε η κλήση του Δημήτρη Μπιμπισίδη στην Εθνική Ενόπλων.

Από τις 18 Δεκεμβρίου, όταν ηττήθηκε 4-1 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Καλαμαριάς, έχει να χάσει στη… δήθεν και υπηρεσιακή έδρα της, το γήπεδο του ΠΑΟΝΕ, η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξόπουλου. Οι «πράσινοι» πατούν το… χορτάρι του Μπαξέ μόνο δυο φορές το μήνα, αφού εκεί δεν «μπαίνουν» ούτε για προπόνηση! Κι όμως, η έδρα αποδεικνύεται «φιλόξενη» για την Καρδία (σίγουρα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα απ’ ότι νωρίτερα στη Μηχανιώνα), που με τη χθεσινή νίκη επί του Νέστου Χρυσούπολης, με 1-0 χάρη σε γκολ του Μιχάλη Ξανθόπουλου, έκανε το «4/5» στα τελευταία ματς, με αντιπάλους παρόμοιων… κυβικών! Υπενθυμίζεται ότι για την ομάδα της ανατολικής Θεσσαλονίκης προηγήθηκαν οι επιτυχίες στους Νέους Επιβάτες με Εορδαϊκό (2-1 στις 4/12), Αλμωπό Αριδαίας (1-0 την 1/2) και Νάουσα (3-0 στις 5/3), με συνολικά τέρματα 7-1, εξαιρουμένου του αγώνα με τους πρωτοπόρους «Πόντιους»! Την ίδια στιγμή, χαμόγελα στην Καρδία σκόρπισε η… τιμητική και «περήφανη» κλήση του στρατευμένου στόπερ Δημήτρη Μπιμπισίδη (φωτο) στην Εθνική Ενόπλων, από τους εκλέκτορες, Αλβέρτο Παπαδάκη και Θόδωρο Παχατουρίδη, για την φιλική αναμέτρηση αύριο στην Αλεξανδρούπολη με την ΕΠΣ Έβρου. Τα «παράσημα» συνεχίζονται, μετά την… πρωτιά του «βενιαμίν», Γιώργου Κωνσταντινίδη (ούτε 15 ετών), που έγινε ο νεότερος ηλικιακά παίκτης με συμμετοχή στη Γ΄ Εθνική. Πλέον, η μίνι διακοπή για την Καρδία ίσως οδηγήσει στο «κλείσιμο» φιλικού, ενώ στις 2 Απριλίου θα δοθεί ο εκτός έδρας αγώνας με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Βεβαίως, τα… σπουδαία για τους «πράσινους» αναμένονται την Τετάρτη, στις 19.00 στο Πνευματικό κέντρο της κοινότητας, όπου θα γίνει η «πιο κρίσιμη αντάμωση των μελών», όπως τόνισε στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος Κώστας Κατσαρός, η έκτακτη γενική συνέλευση της Καρδίας, για ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στο γηπεδικό και τα επόμενα κρίσιμα βήματα στο φλέγον ζήτημα.

Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ