«Είμαστε σε καλή κατάσταση»

Σε καλή ψυχολογική κατάσταση λόγω της εμφάνισης στον τελικό του κυπέλλου βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, όπως δήλωσε ο Σάκης Τσιώλης, κάτι που σύμφωνα με τον ίδιο θα βοηθήσει στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης μίλησε στην κάμερα της NOVA για τα πλέι οφ και τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ αύριο (15/5) και τόνισε πως δεν υπάρχει κούραση και πως η ομάδα του βρίσκεται σε πολύ κατάσταση.

Αναλυτικά: «Υπάρχει πολύ καλή ψυχολογία για την απόδοση και τον τρόπο που παίξαμε στον τελικό του Κυπέλλου. Αφήνουμε πίσω βέβαια όλα όσα έγιναν και το μόνο που μας μένει είναι η αποβολή του Περόνε και ο τραυματισμός του Πιπίνη.  Από εκεί και πέρα ξαναμπαίνουμε στους γνώριμους ρυθμούς, η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και νομίζω πως τα παιδιά που θα κληθούν να αντικαταστήσουν τους δύο συμπαίκτες τους, θα τα καταφέρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα παιχνίδια της κανονικής περιόδου με τον ΠΑΣ αλλά και στη δύναμη της έδρας:

«Είδαμε πόσο ανταγωνιστική ομάδα είναι τα Γιάννινα στη φετινή περίοδο. Τα παιχνίδια που παίξαμε ήδη δεν σημαίνουν τίποτα για εμάς. Δεν πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός πως θα παίξουμε σε μία έδρα η οποία θα κοχλάζει θα έχει ένταση και πίεση, ξέρουμε πολύ καλά τη δύναμη που δίνει ο κόσμος στην ομάδα των Ιωαννίνων. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι και να προσέξουμε τις λεπτομέρειες».

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί η ομάδα του κουρασμένη, σημείωσε:

«Δεν υπάρχει κούραση. Έχουμε το χρόνο να κάνουμε την αποκατάστασή μας, εξάλλου θα γίνουν και κάποιες αλλαγές για αυτό το παιχνίδι. Θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό και να είμαστε συγκεντρωμένοι και να βρισκόμαστε μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό. Η ομάδα έχει δείξει πως είναι ανταγωνιστική και θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στα πλέι οφ».

Κλείνοντας, ο Σάκης Τσιώλης, ανέφερε: «Αν κάνουμε τα παιχνίδια που θέλουμε και πάρουμε τα αποτελέσματα αφήνοντας έξω αυτούς τους δύο βαθμούς, θα τους προσθέσουμε στο τέλος και τότε θα διαπιστώσουμε πόσο σημαντικοί είναι αυτοί οι βαθμοί».