Ολική επαναφορά για Πιερικό, 2-1 την Καρδία στη Ραιδεστό

Αφιλόξενη αποδείχτηκε η Ραιδεστός και δεν έφερε… γούρι στην Καρδία, με τον Πιερικό να φεύγει θριαμβευτής με 2-1 και ολική ανατροπή. Οι… μπέμπηδες του Φώτη Αλεξίου προηγήθηκαν στο 36΄ με ωραίο σουτ του Μανιού, μετά από ασίστ του Δημητρακόπουλου σε φάση διαρκείας , αλλά δεν έκαναν σωστή διαχείριση και είχαν παράπονα για τον ρέφερι Τσαλουχίδη (Κιλκίς), ζητώντας δυο πέναλτι, στο 6΄ με τον Δημητρακόπουλο και στο 44΄ με τον Μανιό.

Η… φανέλα «μίλησε» για τους Κατερινιώτες, που ισοφάρισαν στο 48΄ με πέναλτι του Σίμου Παπαδόπουλου (χέρι Μπιμπισίδη) και έφτασαν στο 1-2 με κεφαλιά του Φώτη Γκουντρουμπή, δυο αλλαγές δηλαδή του Νίκου Θεοδοσιάδη. Ευκαιρίες έχασαν οι «πράσινοι», αλλά ήταν σε καλή μέρα ο Παπατολίκας και συγκεκριμένα απείλησαν με τους Βελισσάρη (17΄), Βερνάρδο (20΄), Ξανθόπουλο (35΄), Δαμουλάκη (88΄) και Χότζα (92΄). Διαιτησία: Τσαλουχίδης (Κιλκίς), Γούτας, Χριστάκογλου (Χαλκιδικής).

ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ: Σφέτσος, Τσατσαρώνης, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΠΟΛΥΖΑΣ, Μπιμπισίδης, Γίδαρος, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΕΛΙΣΣΑΡΗΣ, Βερνάρδος (58΄ Νικολόπουλος), Δημητρακόπουλος (72΄ Δαμουλάκης), ΜΑΝΙΟΣ (78΄ Χότζα).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΠΑΠΑΤΟΛΙΚΑΣ, Λαζαρίδης, Τουλκερίδης (30΄ λ.τ. Σ. Παπαδόπουλος), Κανταρτζής, Τερζής, Κυριλλίδης (46΄ ΓΚΟΥΝΤΡΟΥΜΠΗΣ), Κοκονόζι (78΄ Παραφέστας), Καρτσαμπάς 64΄ Κωστίκος), Κραγιόπουλος, ΚΤΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΜΑΝΙΔΗΣ.

Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ