Ισχυροί οι… δεσμοί του «χθες» για Άρη και Αγροτικό Αστέρα (pics)

Ατελείωτοι είναι οι κοινοί πρώην παίκτες και παλαίμαχοι (αλλά και προπονητές), οι συνδετικοί «κρίκοι» Άρη και Αγροτικού Αστέρα, που μόνο στα σημερινά ρόστερ έχουν πέντε κοινούς παρονομαστές, με τον «arenafm.gr» να επιχειρεί μια μίνι… υπενθύμιση, με αφορμή την αναμέτρηση των δυο ομάδων την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

 

Συγκεκριμένα, από τους «κιτρινόμαυρους» έχει αγωνιστεί στην ομάδα του Ευόσμου ο επιθετικός Αντώνης Καπνίδης (στη Φούτμπολ Λιγκ το 2012, με τεχνικό τον Γιώργο Κούτση), ενώ από τον σημερινό Αστέρα έχουν θητεία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» οι Γιάννης Γκέσιος, Βασίλης Τριανταφυλλάκος, Στέφανος Γουναρίδης (όλοι στη Σούπερ Λίγκα), όπως και ο Πασχάλης Βουτσιάς, με παρουσία στον Άρη ως τον Γενάρη (δηλαδή Φουτμπολ Λιγκ και πέρυσι Γ΄ Εθνική).

Όσο για το… παρελθόν; Συναντάμε μεγάλες μορφές, με παρουσία στα δυο «στρατόπεδα», όπως οι Γιώργος Φοιρός, Ντίνος Κούης, Νίκος Κυζερίδης, Νίκος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μαλλούς, Γιώργος Κούτσης, Σπύρος Γόγολος, Γιώργος Θεοδωρίδης, Χρήστος Νάιντος, Μίμης Μπενίσκος, Χρήστος Βελώνης, Γιώργος Λαμπάκης, Μπάμπης Μωυσιάδης, Ερωτόκριτος Νταμαρλής και Γιώργος Μαργαρίτης. Μεταξύ αρκετών ακόμα και φυσικά πολλών που θα ακολουθήσουν στο μέλλον…

Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ