«Θέλουμε πάντα τη νίκη»

Ο Φάνης Τζανδάρης έκανε δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι της NOVAκαι αναφέρθηκε στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου, αλλά και στην αγωνιστική κατάσταση τα ομάδας.

Αναλυτικά:

«Εμείς, όλη την εβδομάδα, παρότι είχαν φύγει οι διεθνείς, κάναμε πολύ καλή προπόνηση, πολύ δυνατή, παίξαμε κι ένα φιλικό που κρατηθήκαμε σ` αυτόν τον πολύ καλό ρυθμό που είχαμε και στα προηγούμενα ματς. Θα συνεχίσουμε έτσι και βλέπουμε το επόμενο ματς».

– Δουλέψατε περισσότερο πάνω σε κάτι συγκεκριμένο;

«Δε δουλέψαμε κάπου συγκεκριμένα, πολύ γενικά. Κοιτάμε το επόμενο ματς γιατί μας φαίνεται σα μικρός τελικός. Κάθε ματς είναι μικρός τελικός για εμάς».

– Βάσει της εικόνας που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ και το περασμένο Σάββατο στον φιλικό αγώνα με τον Αιγινιακό, σε τι κατάσταση βρίσκεται η ομάδα;

«Εντάξει, το παιχνίδι ήταν φιλικό, να δούμε κι άλλα παιδιά. Κάναμε πολλές αλλαγές, ήρθαν παιδιά κι από τη δεύτερη ομάδα. Έβγαλε συμπεράσματα ο προπονητής. Από εκεί και πέρα βλέπουμε».

– Τι κρατάς από την εμφάνιση στον Πλατανιά, σαν στοιχεία, σαν αγωνιστική συμπεριφορά.

«Θέλω να κρατήσω τ` ότι ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Δουλέψαμε πολύ πάνω σε πράγματα που ήθελε και ζήτησε ο προπονητής κι αυτό είναι καλό. Θέλουμε πάντα να νικάμε κι αυτό είναι το ζητούμενο. Θέλουμε πάντα τη νίκη».

– Το Σάββατο υποδέχεστε τη Νίκη Βόλου επιστρέφοντας στα του πρωταθλήματος. Η άποψή σου για τον επικείμενο αντίπαλο και την αντίστοιχη αναμέτρηση;

«Είναι ένας μικρός τελικός για εμάς, κάθε ματς έτσι θα είναι. Πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά σ` αυτό το πρωτάθλημα. Θέλουμε τη νίκη οπωσδήποτε. Από τα λίγα ματς που την έχω δει και μέσα στο `Γ. Καραϊσκάκης` είναι καλή ομάδα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε».