«Είμαστε εδώ χάρις την δουλειά του Ζιντάν»

Στο αριστοτεχνικό ροτέισιον του Ζινεντίν Ζιντάν αποδίδει την εκπληκτική φετινή πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης ο Ίσκο.

«Έχουμε κερδίσει άλλο ένα τελικό και πλέον είμαστε στην τελική ευθεία. Το παιχνίδι κόντρα στη Μάλαγα θα είναι το ίδιο δύσκολο με το αποψινό κόντρα στη Θέλτα, και έχουμε μεγάλο κίνητρο. Έχω πολλούς φίλους εκεί. Θα είναι πολύ όμορφη ιστορία αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα εκεί. Θα είναι πολύ ξεχωριστό για εμένα και ελπίζω να είναι όμορφο. Χρειαζόμαστε μόνο ένα βαθμό αλλά θα πάμε εκεί για τη νίκη όπως πάντα κάνουμε», ανέφερε ο Ισπανός μεσοεπιθετικός μετά την νίκη (1-4) επί της Μάλαγα.

Για τον Ρονάλντο, είπε: «Είναι πολύ εύκολο να παίζεις μαζί του, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να του δώσεις την μπάλα μέσα στην περιοχή, και αυτός θα κάνει όλα τα υπόλοιπα.
Έχει μπει πολύ δυνατά σε αυτό το τελευταίο και κρίσιμο διάστημα της σεζόν, είναι σαν αεροπλάνο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτός, όλοι είναι σαν αεροπλάνο».

Για την δουλειά του Ζιντάν, επεσήμανε: «Είμαστε εδώ που είμαστε χάρις την δουλειά του Ζιντάν. Παίζουμε όλοι και όλοι έχουμε κάποια δουλειά να κάνουμε…Τρέξιμο, επίθεση, άμυνα, αλληλοκάλυψη. Αλλά ακριβώς αυτό είναι η Ρεάλ Μαδρίτης».