Ζουρνατζίδης: «Έχουμε πολλά μηνύματα από επενδυτές που θα τα εξετάσουμε» (aud)

Στον ARENA FM 89.4 φιλοξενήθηκε ο Τέλης Ζουρνατζίδης, τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μιλώντας για το θέμα επενδυτή που έχει προκύψει στην ομάδα, την φετινή της αγωνιστική της εικόνα αλλά και τον τραυματισμό του Βαγγέλη Μαργαρίτη.

Για το θέμα επενδυτή στον ΠΑΟΚ: «Ασχολούμαστε με το θέμα του επενδυτή στην ομάδα όπως είπε και ο Μπάνε Πρέλεβιτς στην συνέντευξη τύπου την Παρασκευή. Εγώ και γενικά όλοι που ασχολούμαστε με την ομάδα, ψάχνουμε να βρούμε επενδυτή, έχουμε μηνύματα από επενδυτές αλλά πρέπει να εξεταστούν και να διαπιστωθεί η οικονομική δυνατότητα όλων όσων θέλουν να ασχοληθούν με τον μπασκετικό ΠΑΟΚ».

Για την συνέντευξη του Μπάνε Πρέλεβιτς: «Η συνέντευξη που έδωσε ο Πρέλεβιτς και στην αναφορά που έκανε για τον επενδυτή, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, καθώς η κριτική που μας ασκείται για το ότι δεν έχουμε φέρει τίτλους στην ομάδα και διακρίσεις, είναι άσχημη. Για να έρθουν όλα αυτά πρέπει να έρθει επενδυτής και να βάλει χρήματα στην ομάδα, ξέρουμε ότι έχουμε κόσμο που τα θέλει όλα αυτά αλλά πρέπει να έχουμε και τα εχέγγυα για να τα πραγματοποιήσουμε».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στον αγώνα με τον Άρη: ‘Ήταν πολύ σημαντικό που βρέθηκε τόσος κόσμος στο γήπεδο, εμείς θέλουμε τον κόσμο στο «PAOK Sports Arena» και μας ευχαριστεί που βρέθηκε τόσος κόσμος στον αγώνα».

Για την ποιότητα της φετινής ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα φέτος είναι ένα επίπεδο πάνω από πέρσι. Κρατήσαμε τον περσινό προπονητή και έχουμε φτιάξει ένα άκρως δυναμικό ρόστερ. Οι τραυματισμοί δεν έχουν αφήσει τον προπονητή να δουλέψει με όλο το ρόστερ και είναι κάτι που μας στεναχωρεί».

Για τους στόχους της ομάδας φέτος: «Είμαστε στο 2018, έχουμε οικονομικά προβλήματα όπως έχουν όλοι, απλώς όλοι έχουν επενδυτή. Φέτος έχουμε άγχος για το πως θα βγει η χρονιά οικονομικά όπως είχαμε και πέρσι. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα το οικονομικό σκέλος από τα τηλεοπτικά που έπρεπε να είχε λυθεί, η ομάδα χρειάζεται ένα επενδυτή που θα τρέξει την ομάδα και θα φτάσει το σύλλογο εκεί που πρέπει».

Για την επιστροφή του Μαργαρίτη: «Κοντά ένα μήνα θα απουσιάσει ο Βαγγέλης από τους αγωνιστικούς χώρους. Είναι μία παρουσία που βοηθάει ξένους και Έλληνες παίκτες, είναι ένας παίκτης που κάνει στο γήπεδο πράγματα που δεν μπορεί να τα κάνει άλλος στον ΠΑΟΚ».