Συνεχίζει με προβλήματα ο ΠΑΟΚ

Mε οκτώ επαγγελματίες παίκτες για τρίτη συνεχόμενη ημέρα, ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του, ενόψει Κολοσσού.

Με τον Γουίλ Χάτσερ και τον Ντάριους Γκάρετ, δεν προέκυψε κάτι καινούργιο σήμερα. Οι οφειλές προς το πρόσωπο τους, παραμένουν αδιευθέτητες κι έτσι αμφότεροι, συνεχίζουν την αποχή τους από τις προπονήσεις για τρίτη συνεχόμενη ημέρα και οι πιθανότητες συμμετοχής τους στον αγώνα του Σαββάτου, κάθε μέρα μειώνονται και περισσότερο.

Όλοι οι άλλοι που προπονούνται κανονικά, βρέθηκαν στο γήπεδο σήμερα το απόγευμα, κάνοντας τακτική ενόψει Κολοσσού, ενώ παραμένουν εκτός φυσικά, Τζόουνς και Σχίζας, λόγω των γνωστών τραυματισμών.

Η ομάδα θα συνεχίσει την προετοιμασία της και αύριο με μία προπόνηση, στην οποία αναμένεται να λείψουν και πάλι Χάτσερ και Γκάρετ αλλά και ο νεαρός Κλωνάρας, ο οποίος φεύγει για τις ΗΠΑ, για συζητήσεις με πανεπιστήμια εκεί, καθώς έχει πάρει την απόφαση από την επόμενη σεζόν, να δοκιμάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Έτσι, από αύριο, στην προπόνηση θα βρίσκονται με το… ζόρι δέκα παίκτες, καθώς εκτός από τους οκτώ επαγγελματίες, υπάρχουν και οι δύο έφηβοί (Ιατρίδης και Βακουφτσής).