«Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, επηρεαστήκαμε από την ένταση»

Ο Σάββας Καμπερίδης ήταν ο άνθρωπος που καθοδήγησε τον Άρη αμέσως μετά την αποβολή του Βαγγέλη Αγγέλου στο σημερινό παιχνίδι των «κιτρινόμαυρων» με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε τα όσα είπε και στη συνέντευξη τύπου μετά το ματς:

«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι πολύ δύσκολο υπό τέτοιες συνθήκες να μπορέσουν να αποδώσουν (μετά την ένταση). Φάνηκε ότι μας επηρέασε κάποια στιγμή ότι έγινε, αλλά είχαμε τα ψυχικά αποθέματα για να βγάλουμε ενέργεια και να έχουμε συγκέντρωση και επιστρέψαμε. Αυτό που μας πλήγωσε από το πρώτο ημίχρονο ήταν η αργή αντίδρασή μας στα σουτ του Παναθηναϊκού από την αδύνατη πλευρά. Είχαν 7/13 τρίποντα και πήραν διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε πολύ σε αυτό το κομμάτι. Η ενέργεια των παιδιών ήταν εξαιρετική, αλλά μας πλήγωσαν τα 18 επιθετικά ριμπάουντ του Παναθηναϊκού».

Για το πως έζησε ο ίδιος τον αγώνα ύστερα από την αποβολή των Αγγέλου – Πασκουάλ:

«Το παιχνίδι άλλαξε ρυθμό και προσέγγιση από εκείνο το σημείο. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο physical, αλλά για μας αυτή είναι η προσέγγισή μας, να είμαστε μαχητικοί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Για μας είναι μια πολύ καλή εμπειρία για το πως πρέπει να προσεγγίζουμε τα παιχνίδια απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους».