«Στο μυαλό μας η διαχείριση ενόψει Ιωνικού»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο τη Ντιζόν για το BCL, αλλά όπως δήλωσε και ο προπονητής του, στο μυαλό είναι η διαχείριση ενόψει της αναμέτρησης του πρωταθλήματος που ακολουθεί, κόντρα στον Ιωνικό.

Αρχικά ανέφερε:

«Αντιμετωπίζουμε μία εξαιρετικά καλή ομάδα. Για μένα, είναι η καλύτερη του ομίλου κι έχει επτά συνεχόμενες νίκες στα τελευταία παιχνίδια της σε Γαλλία και Ευρώπη. Είναι αυτονόητο ότι θα παλέψουμε για τη νίκη, ειδικά όσο έχουμε μαθηματικές και ουσιαστικές ελπίδες. Αυτό όμως δεν αλλάζει τη στόχευση μας, που είναι το ελληνικό πρωτάθλημα και πως θα συνεχίσουμε εκεί».

Για το παιχνίδι με τον Ιωνικό που ακολουθεί και αν το μυαλό είναι εκεί:

«Είμαστε ο ΠΑΟΚ και όπου και να παίζουμε πάμε για τη νίκη. Θα μπορούμε και θα παλέψουμε, αλλά το μυαλό είναι η διαχείριση που θα κάνουμε θα αφορά και τον αγώνα του Σαββάτου».

Για το αμυντικό πρόβλημα της ομάδας:

«Είναι μια πρόκληση γενικότερα για αυτήν την ομάδα και ειδικά για αύριο. Το παιχνίδι στη Γαλλία ήταν πολύ καλό για το πως λειτουργήσαμε στο αμυντικό μας πλάνο. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε και αύριο γιατί η Ντιζόν έχει πολλά επιθετικά στοιχεία που είναι εύκολα αναγνωρίσιμα, αλλά δύσκολα αντιμετωπίσιμα».

Για το ενδεχόμενο προσθήκης:

«Είμαστε στην αγορά, παρακολουθούμε. Μας έχει δοθεί η δυνατότητα να αλλάξουμε δύο παιδιά, έχουν έρθει δύο πολύ ποιοτικοί παίκτες. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει τις επόμενες μέρες».