Σιγάλας: «Μου ήρθε κατακούτελα η είδηση του θανάτου»

Ο Γιώργος Σιγάλας μίλησε στον ARENA FM 89.4 για την μεγάλη απώλεια στην μπασκετική οικογένεια του Άρη, κι όχι μόνο, με τον θάνατο του Βασίλη Βουρτζούμη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πριν δυόμιση χρόνια είχα μάθει για τα άσχημα νέα, πίστευα ότι με κάποιον τρόπο θα ξεπεραστεί το πρόβλημα, σήμερα όμως μου ήρθε κατακούτελα η είδηση του θανάτου του Βασίλη. Αυτό γιατί μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα χάθηκαν πολλοί από τον χώρο του μπάσκετ. Δεν καταλάβαινες αν έκανε δουλειά, ή αν ερχόταν στο σπίτι του κι έκανε αυτό που ήθελε να κάνει. Κρατούσε αποστάσεις από τον καθένα, έκανε τα πάντα, ήταν ο ιδανικός για αυτήν την θέση. Δυστυχώς, σήμερα έγινε το μοιραίο.

Ο χώρος του αθλητισμού είναι ιδιαίτερος, δύσκολος, πρέπει να διαχειριστείς πολλούς χαρακτήρες, δεν είναι μόνο ο προπονητής, είναι από τον φροντιστή μέχρι τον μάνατζερ κτλπ. Δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι πρέπει να πούμε καλά λόγια γιατί «έφυγε», δεν έχουμε ανάγκη να το κάνουμε. Λέμε καλά λόγια γιατί έτσι είναι.

Το κυριότερο είναι ότι τον ήξερε μόνο ο χώρος του μπάσκετ. Ήταν επιλογή του, ήταν πρωταγωνιστής και δεν τον ήξεραν, ήταν κύριος παράγοντας για να λειτουργήσει καλά ο Άρης.»