Προπονήθηκε ο Ηρακλής στην Πάτρα – PICS

 

 

Στην Πάτρα βρίσκεται από χθες η ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή, όπου αύριο, στις 5, αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πάτρας, στην 2η αναμέτρηση των ημιτελικών ανόδου από την Α2 στην Α1.

Οι «κυανόλευκοι» σήμερα προπονήθηκαν στο γήπεδο της Πάτρας εν όψει της αυριανής αναμέτρησης, κατόπιν συμφωνίας με τον Απόλλωνα, που και αυτός είχε ώρα προπόνησης στο Ιβανώφειο πριν τον πρώτο αγώνα, την Τετάρτη. Ο Λευτερης Χατζηκυριακίδης προσπάθησε να έχει σε ετοιμότητα τους παίκτες προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της νίκης που θα φέρει στον Ιβανωφειο έναν «τελικό», ενώ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά ο Κώστας Κακαρούδης, που είχε πρόβλημα στη μέση…

Όσον αφορά στην τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα αυτή δε θα υπάρξει, αφού η ΕΡΤ για τεχνικούς λόγους, όπως υποστηρίζει, δεν μπορεί να έχει συνεργείο στην Πάτρα, οπότε οι φίλαθλοι θα ακούσουν τον αγώνα ζωντανά από τον Arena FM 89,4.

Παράλληλα όμως η ΚΑΕ Ηρακλής θα επιδιώξει να προβάλλει εκτεταμένα ζωντανά στιγμιότυπα του αγώνα, διά του διαδικτύου (social media), κάτι το οποίο θα ανακοινωθεί κατά πάσα πιθανότητα αύριο.