Παπαθεοδώρου: «Το ταβάνι μας είναι συγκεκριμένο»

Στην ήττα της ομάδας του από τον Ήφαιστο αναφέρθηκε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Γνωρίσαμε την ήττα παρά το γεγονός ότι τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Μετά το πρώτο δεκαπεντάλεπτο ελέγξαμε τα επιθετικά πλεονεκτήματα των αντιπάλων, στο τέλος όμως δεχτήκαμε ένα καλάθι και χάσαμε το παιχνίδι».

Για την αστοχία και αν είναι ψυχολογικό το θέμα: «Η ομάδα έκανε τεράστια προσπάθεια δεν μπορεί να παίζει συνέχεια το ίδιο. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Ξεκινήσαμε με 15 παίκτες και μείναμε με 10».

Για το αν κινδυνεύει να μείνει από δυνάμεις η ομάδα του: «Ο κίνδυνος έχει περάσει για την ομάδα από εκεί και πέρα το τι αντοχές  έχει ο καθένας είναι στο μυαλό του. Είναι θέμα και τι προσδοκίες έχει ο καθένας. Έχουμε κάνει μια υπερβατική προσπάθεια, φέραμε την ομάδα σε ένα καλό σημείο και  πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα και να δούμε τι θα γίνει».

Για τη συγκέντρωση των παικτών: «Έχει να κάνει με το τι προσδοκίες υπήρχαν. Η ομάδα πέτυχε τους στόχους της απόλυτα και στο κύπελλο και στην Ευρώπη ακόμα και όταν δεν υπήρχαν οι συνθήκες τα καταφέραμε. Χθες ήμασταν εννιά  άτομα στο γήπεδο και  προχθές οκτώ. Βήχουν οι παίκτες και αγχωνόμαστε. Τους στόχους μας τους πετύχαμε απόλυτα και υπάρχουν κάποια όρια που η ομάδα τα έχει ξεπεράσει».

Για τις προσδοκίες του: «Τις συνθήκες τις καθορίζει και τις θέτει η διοίκηση. Εμείς έχουμε  συγκεκριμένο ταβάνι. Όταν δεν υπάρχουν οι δυνατότητες, δεν μπορείς να κάνεις κάτι».