Παπαθεοδώρου: «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και την νίκη επί του Περιστερίου εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο γιος του γυμναστή του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Πετύχαμε μια ακόμα σημαντική νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο λειτουργήσαμε πολύ καλύτερα. Προσαρμοστήκαμε στην άμυνα του αντιπάλου, αντιδράσαμε και με καλά ποσοστά στα σουτ τριών πόντων πήραμε μια μεγάλη και σημαντική νίκη.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας για τη θέληση, τη διάθεση και το πάθος τους αλλά και στον κόσμο που μας βοήθησε πάρα πολύ. Μας έδωσε ώθηση και παλμό. Τέλος, αφιερώνω αυτή τη νίκη στον γυμναστή μας, τον Βασιλείου, ο μικρός γιος του οποίου υποβλήθηκε σε σημαντική μια επέμβαση, του ευχόμαστε περαστικά, να είναι σιδερένιος και μαχητής όπως όλοι στον ΠΑΟΚ».

 

Για την καλή απόδοση της ομάδας του:  «Τα αντανακλαστικά μας λειτούργησαν μετά την του Μορέιρα.  Προσαρμοστήκαμε καλύτερα, έχουμε βρει χημεία, έχουμε θέληση, διάθεση και γι’ αυτό έχουμε τις καλές εμφανίσεις και τις σημαντικές νίκες. Σε γενικές γραμμές είμαστε σε καλό επίπεδο.  Στην τρίτη περίοδο παίξαμε πάνω από το όριό μας για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Το Περιστέρι είχε ηττηθεί μόνο από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, κάτι που δείχνει την ποιότητά του. Τα πάντα κρίνονται στα play offs».