Παπαθεοδώρου: «Δεν μας αξίζουν καταστάσεις εξαθλίωσης»

Απογοητευμένος από την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στον  αντίπαλο  για τη δίκαιη νίκη του. Κάναμε ένα κακό τρίτο δεκάλεπτο που επηρέασε την εξέλιξη του παιχνιδιού. Συνεχίζουμε…»

Για το τι σκέφτεται: «Καλύτερα να μην το πώ. Θα δούμε τι θα γίνει αν και μάλλον δεν τα έχουμε δει όλα ακόμα».

Για τους παίκτες που έμειναν: «Θέλω να πω πολλά για όσους είναι εδώ όλο αυτό το διάστημα. Δεν μας αξίζει αυτό που ζούμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και την προσπάθεια που κάναμε όλη τη χρονιά».

 

Για το αν θα είναι στον πάγκο και μετά τις διακοπές του Πάσχα: «Εγώ αν και δεν είμαι ΠΑΟΚ, είμαι εδώ. Άλλοι είναι οι ΠΑΟΚάρχες. Είμαι πάρα πολύ συνειδητοποιημένος και ξέρω τι αντιμετωπίζω.  Έχω κάνει πολλά περισσότερα από τις αρμοδιότητές μου. Βιώνουμε καταστάσεις εξαθλίωσης και δε μας αξίζει. Λογικά έχουμε δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο σύλλογο… Πήγαμε σε έναν τελικό Κυπέλλου μετά από 20 χρόνια και χάσαμε στις λεπτομέρειες στο τελευταίο λεπτό… Παίζαμε στην Ευρώπη μέχρι το Μάρτιο, το μοναδικό τμήμα του συλλόγου που το έκανε αυτό και δίνουμε ό,τι έχουμε στο πρωτάθλημα».