Π.Γιαννάκης: «Ο κόσμος μας έκανε να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας»

Το παιχνίδι του Άρη με το Λαύριο ήταν αρκετά κρίσιμο, βρήκε όμως νικητές τους κίτρινους.

Ο τεχνικός του Άρη, Παναγιώτης Γιαννάκης ανέφερε στη συνέντευξη τύπου ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη , έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο για την υποστήριξη και το γεμάτο γήπεδο ενώ για τα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα, τόνισε ότι δε θα λυθούν ως δια μαγείας.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, μετά από αυτή την πιεστική εβδομάδα προπόνησης. Συγχαρητήρια και στον Χρήστο Σερέλη, για την προσωπική του πρόοδο και την ομάδα του, είναι παράδειγμα. Το Λαύριο, είναι επικίνδυνη ομάδα, με παίκτες που σκοράρουν. Είχαμε δύσκολη δουλειά,μια ομάδα που έβαλε 100 στον Παναθηναϊκό, έχουν ενθουσιασμό και αυτοπεποίθηση οι παίκτες,και είχαμε πει ότι θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλες τις κατοχές. Αξίζαμε τη νίκη, τους βασικούς  παίκτες του Λαυρίου, τους ελέγξαμε με άμυνα, μας δημιούργησε πρόβλημα ο Τζόνσον όπως και ο Νίξον αλλά εκτός από κάποια λάθη στη zone press, τα πήγαμε καλά»

«Είπα στους παίκτες πριν τον αγώνα, ότι τέτοια παιχνίδια είναι εύκολα αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος και να θες να είσαι συμπαίκτης. Έχουμε πολλά προβλήματα, προσπαθούν τα παιδιά , αξίζουν συγχαρητήρια όπως  και στο σταφ και στους ανθρώπους που είναι στα γραφεία και βοηθούν να λειτουργήσει η ομάδα». 

«Σαν στο σπίτι μας, … αυτός είναι ο Άρης»

«Ο κόσμος μας έκανε να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας, έτσι όπως το γέμισαν… αυτός είναι ο Άρης, νομίζω ότι θα συνεχίσουμε πολύ καλύτερα. Τρία παιδιά φεύγουν για Εθνική (Ντουβιέ με Αυστρία), θα δούμε να κάνουμε προπόνηση για να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ.

Τα παιδιά αποζημίωσαν τον κόσμο με τον τρόπο και το πάθος που έπαιξαν. Οι παίκτες θέλουν να παίξουν καλό μπάσκετ και ενώνονται όταν τους βρίζουν ή όταν έχουν τον κόσμο να συμπαραστέκεται, δεν είναι εύκολο μέσα στη σύγχυση να είναι συνεχώς αποτελεσματικοί με συνεχή παιχνίδια και δύσκολα ταξίδια. Χρειάζεται κόσμος και συμπαράσταση των ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα. Τα παιδιά είναι επαγγελματίες, ο κόσμος να πείσει τους ανθρώπους που έχουν διαφορές να ενωθούν, να μην εθελοτυφλούν, δε θα γίνει κάτι δια μαγείας. Τα παιδιά κάνουν ότι μπορούν, δεν είναι εύκολο. Συγχαρητήρια στον κόσμο για σήμερα» όπως δήλωσε.