Η Νίκη Λευκάδας πάει EuroCup

Μία σπουδαία είδηση ανακοίνωσε η διοίκηση της Νίκης Λευκάδας, το μεσημέρι του Σαββάτου. Οι νησιώτες ενημέρωσαν πως τη νέα αγωνιστική περίοδο θα δώσουν το «παρών» στο EuroCup Women, αποδεχόμενοι την πρόσκληση από την ΕΟΚ.

Αφού πρώτα οριστικοποιήθηκε η παραμονή του Νίκου Δουβίτσα στον πάγκο της ομάδας, η Νίκη Λευκάδας αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο βήμα, με ευρωπαϊκό φόντο. Η παρουσία της στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι κάτι ξεχωριστό, με τη διοίκηση του συλλόγου να καλεί την τοπική κοινωνία να βοηθήσει σε αυτό το εγχείρημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας ενημερώνει τα μέλη του και το φίλαθλο κοινό ότι έλαβε την απόφαση να συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο (Fiba EuroCup) 2018-19, κατόπιν της πρόσκλησης που δέχτηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Καλούμε τη λευκαδίτικη κοινωνία, τους τοπικούς φορείς, τους χορηγούς-υποστηρικτές μας, τα μέλη και τους φιλάθλους μας να στηρίξουν το Σωματείο σε αυτό το σπουδαίο εγχείρημα, με την Νίκη να είναι η πρώτη ομάδα του νησιού μας που θα συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, βάζοντας έτσι την Λευκάδα στον ευρωπαϊκό αθλητικό χάρτη.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος

Λάζαρη Γεωργία»