Μπλόκο στο trafficking (pics)

Μπλόκο στο trafficking έκαναν το πρωί της Κυριακής η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Πανοράματος και πλειάδα επώνυμων και ανώνυμων φίλων του μπάσκετ. Στον αγώνα με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού που έγινε στο κλειστό του Πανοράματος, μαζί με παράλληλες ενημερωτικές δράσεις, το μήνυμα ήταν σαφές και… βροντερό! Block στο trafficking!

Οι βετεράνοι Γιώργος Δοξάκης και ο Νίκος Κούβελας, οι δημοσιογράφοι Κώστα Κούση, Μάκη Ιωαννίδη, Χρύσανθο Τσαλτίδη, Βασίλη Βλαχόπουλο, αλλά και ο Κώστας Φλεβαράκης και με προπονητή τον Γιάννη Γιαννούλη οι «επώνυμοι» ήταν αδύνατο να χάσουν. Επιστράτευσαν, βέβαια, και λίγη μαεστρία στον χειρισμό του σκορ από τον Μάκη Ιωαννίδη, που ήταν και εξαιρετικός κονφερασιέ και επικράτησαν στο τέλος με buzzer beater του Τσαλτίδη με 57-55!

Παρουσία είχαν και οι Γ.Παρισόπουλος, Γ.Παπαγεωργίου, Λ.Τσακίρης, Λ.Καούδης, Π.Τσογκαρλίδης, Γ.Σαματίδης.

Ο αγώνας έγινε μεταξύ της αντρικής ομάδας της Α.Κ. ΠΑΝΟΡΑΜΑ και μιας ομάδας σημαντικών ανθρώπων του αθλητισμού και της κοινωνίας.
Για την Α.Κ. ΠΑΝΟΡΑΜΑ αγωνίστηκαν οι: Τζάτσης, Χεριστανίδης, Μειντάνης, Δ.Σουρμελίδης (έβαλε και 2 τρίποντα αν και τραυματίας), Κοκκάρης, Τζίνης, Ποδιώτης Α., Ρόκκος, Κοτσάνος (guest star, με εντυπωσιακά καρφώματα που κέρδισαν το χειροκρότημα του κοινού), Ποδιώτης Ιωάννης (ο πρόεδρος της ΑΚ Πανόραμα, σε πολύ καλή κατάσταση) και Ποδιώτης Π.

Στην ανακοίνωση τους οι διοργανωτές ανέφεραν:

«Στις κερκίδες βρέθηκαν πολλά παιδιά της Ακαδημίας μας με τους γονείς τους, συγγενείς και φίλοι, καθώς και οι κ.κ. Γιάννης Τσουμής και Τάκης Λάμπρος από την ΕΚΑΣΘ και ο Δ.Πανοζάχος.

Στο τέλος έγινε η κλήρωση για τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς για την οικονομική ενίσχυση θυμάτων trafficking που έχει στη φροντίδα της η Α21 και οι νικητές παρέλαβαν τα δώρα των χορηγών: Cook-Shop, Μαρμαρίδης Έπιπλα, UP move & play, Fiorentino LFS, Hair and Style Petros, MLS Making Life Simple και Electra Palace Thessaloniki.

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης: ARENA 89,4, Libero FM107.4 Sport Radio, Basketplus.gr, Tsiotras Bill II και Northbasket.gr.

Ευχαριστούμε τον χορηγό της ομάδας S69. SOUND 69 κοινωνικές εκδηλώσεις – social events και τον Πέτρος Παπαντωνίου για την παροχή ήχου και μουσικής.»

Δείτε φωτόγραφικό υλικό: