Μοναδικός υποψήφιος ο Γαλατσόπουλος

Ο Γιάννης Ψαράκης γνωστοποίησε ότι δεν προτίθεται να κατέβει στις προσεχείς εκλογές του ΕΣΑΚΕ. Κάτι που σημαίνει ότι ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Ψαράκη:

«Αναφορικά με την υποψηφιότητα μου για τη θέση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ στις επερχόμενες αρχαιρεσίες και προκειμένου να σταματήσει η παραφημολογία και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα εξής:

Από την αρχή είχα εκφράσει τις επιφυλάξεις μου για τον χρόνο ενασχόλησης που απαιτεί μια τέτοια υπεύθυνη και σημαντική θέση και το κατά πόσο θα ήταν δυνατό να τα «χωρέσω» όλα στο ήδη επιβαρυμένο πρόγραμμά μου λόγω των αυξημένων επαγγελματικών μου υποχρεώσεων.

Δυστυχώς, όσο και αν προσπάθησα, δεν κατάφερα να αποφύγω ουσιαστική, αλλά και τυπική εμπλοκή.

Θεώρησα έτσι, ότι είναι καλύτερα να απέχω παρά να βρεθώ κατώτερος του βάρους και της ευθύνης που θα αναλάμβανα σε πιθανή εκλογή μου.

Θα συνεχίσω, βέβαια, να προσφέρω με οποίο τρόπο μπορώ, όπως έκανα μέχρι σήμερα.

Έχω εκφράσει επανειλημμένα, τόσο προφορικά όσο και γραπτά, τις αντιρρήσεις μου σε θέματα που αφορούν στον τρόπο λειτουργίας, οικονομικής και θεσμικής διαχείρισης, δραστηριοτήτων συγκεκριμένων εκ του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς και τρόπου λήψης αποφάσεων στον ΕΣΑΚΕ.

Εύχομαι το νέο προεδρείο να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να πάει το μπάσκετ ψηλά, όπως είναι στις καρδιές μας».