Μέσω YouTube τα φιλικά της Εθνικής στην Κίνα

Ï ðñïðïíçôÞò ôçò ÅèíéêÞò ÅëëÜäïò ÈáíÜóçò Óêïõñôüðïõëïò äßíåé ïäçãßåò êáôÜ ôçí äéÜñêåéá ôïõ áãþíá ìðÜóêåô ÅëëÜäá - Ôïõñêßá óôï 29ï ÔïõñíïõÜ Áêñüðïëéò, óôï êëåéóôü ôïõ ÏÁÊÁ óôçí ÁèÞíá, ôï ÓÜââáôï 17 Áõãïýóôïõ 2019. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν χωρίς κόστος την «επίσημη αγαπημένη» στο φιλικό τουρνουά της Σουτσόου θα έχουν όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι, μέσω του καναλιού της FIBA στο YouTube.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία, σε συνεργασία με την «Atlas Sports», θα μεταδώσει απευθείας τους αγώνες του τουρνουά προετοιμασίας που θα διεξαχθούν από αύριο (23/8) ως τις 27 του μήνα, ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κίνα, κι ανάμεσα τους και τα φιλικά τεστ της ομάδας του Θανάση Σκουρτόπουλου.

H Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ιορδανία το Σάββατο (24/8), κι αν προκριθεί θα κοντραριστεί με τον νικητή Κίνας-Δομινικανής Δημοκρατίας την ερχόμενη Δευτέρα (26/8). Σε περίπτωση που φτάσει στον τελικό του τουρνουά, θα βρει ως τελευταίο αντίπαλο μία εκ των Σενεγάλης, Βενεζουέλας, Τουρκίας και Πουέρτο Ρίκο.