“Κυνηγά” και στην… Αδριατική Λίγκα ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό!

Αποφασισμένος να… ακολουθήσει παντού τον Ολυμπιακό, για να παίζουν μαζί σε οποιαδήποτε διοργάνωση δείχνει ο Παναθηναϊκός! Σε μια κίνηση… τρολαρίσματος και “πικαρίσματος”, οι “πράσινοι” φέρονται να απέστειλαν επιστολή στην Αδριατική Λίγκα εξηγώντας πως θέλουν να συμμετάσχουν κι εκείνοι εφόσον γίνει κάτι ανάλογο με τον Ολυμπιακό, δίχως όμως να φύγει ο ΠΑΟ από το ελληνικό πρωτάθλημα!

Το σκεπτικό του «τριφυλλιού» είναι ότι δεν νοείται να συμμετέχει σε μια διοργάνωση δίχως τον “αιώνιο” αντίπαλό του και αυτό εξήγησε στην ABA Liga, σε περίπτωση που αποδεχτούν τη συμμετοχή των Πειραιωτών. Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ τις προηγούμενες μέρες ζήτησε από την Αδριατική Λίγκα να μάθει τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης, περιμένοντας την απάντηση της διοργανώτριας αρχής, κίνηση που επιβεβαίωσε η ηγεσία της Λίγκας και ο Κρέζιμιρ Νόβοσελ.

Από τον Παναθηναϊκό τονίζουν οτι πρέπει να τηρηθούν οι κανονισμοί και να υπάρξουν κυρώσεις και συνέπειες για τον Ολυμπιακό, που επέλεξε να μην “κατέβει” στο προγραμματισμένο ντέρμπι της Κυριακής στο ΣΕΦ.