ΚΑΕ Άρης: Η απάντηση της 5μελούς στο Λάσκαρη και τα επόμενα βήματα

Η συνδρομή του Νίκου Λάσκαρη και της οικογένειάς του, ως μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Άρης είναι απαραίτητη για να αντιμετωπιστεί η κρίση στην εταιρία και να προχωρήσει οποιοδήποτε πλάνο διάδοχης κατάστασης.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα της συνεδρίασης της επιτροπής (Ψηφίδης, Αρβανίτης, Καπάζογλου, Ζεϊμπέκης, Γρόλλιος) που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα. Ο Λευτέρης Αρβανίτης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που δεν επέτρεπαν την παρουσία του, συμμετείχε από τηλεφώνου.

Η θέση της πλευράς Καπάζογλου

Ο Παναγιώτης Καπάζογλου, εκπροσωπώντας και την ομάδα επιχειρηματιών που έχει αποφασίσει να συστρατευτεί στην προσπάθεια και να συνεισφέρει οικονομικά, μετά από την επιστολή που έλαβε από το Νίκο Λάσκαρη για την οποία ενημέρωσε την πενταμελή επιτροπή, ξεκαθάρισε: Το ποσόν των 300 χιλιάδων που μπορεί να τοποθετείται ετήσια επί τετραετία στην ΚΑΕ Άρης, συνολικά 1,2 εκατομμύρια ευρώ, δεν επαρκεί για να προκύψει άμεα βιώσιμη λύση.

Τόνισε ότι εφόσον βρεθούν περισσότεροι παράγοντες του Άρη με διάθεση συστράτευσης στην προσπάθεια και το ποσό από 300 χιλιάδες ετησίως ανέλθει σε επίπεδο 600 χιλιάδων τουλάχιστον, τότε η προσπάθεια με βάση τα στοιχεία που είναι σε γνώση του για τα δεδομένα της ΚΑΕ, μπορεί έστω και με σημαντικές δυσκολίες να στεφθεί από επιτυχία.

Η απάντηση στο Ν.Λάσκαρη

Έχοντας την επιστολή Λάσκαρη και ταυτόχρονα την επιθυμία να απαντήσει, ο Καπάζογλου θα το κάνει, εκφράζοντας και τη γνώμη της πενταμελούς: Η κατάσταση είναι έτσι διαμορφωμένη που η συνδρομή της πλευράς Λάσκαρη είναι αυτονόητη, απαραίτητη για να μπορεί να αντιμετωπιστεί ο όγκος των υποχρεώσεων προς ιδιώτες πιστωτές, δημόσιο αλλά και σε ότι αφορά τις τρέχουσες υποχρεώσεις. Θα αποσταλεί απαντητική επιστολή με ανάλογο περιεχόμενο.

Πρώτα ο αγώνας με το Λαύριο

Η επιτροπή, κατέληξε στην απόφαση να προταθεί στον Α.Σ. Άρης, η διακοπείσα γενική συνέλευση να μην πραγματοποιηθεί πριν από τον αγώνα με το Λαύριο την Τετάρτη το απόγευμα (6μ.μ.) προκειμένου τίποτε να μην πάρει την προσοχή της ομάδας από την σημαντικότατη μάχη για την αγωνιστική επιβίωση. Η πρόταση είναι να γίνει η συνέλευση από την Πέμπτη και έπειτα.

Πρόταση για επιτροπή αγωνιστικού

Κάτι άλλο που συζητήθηκε και θα διατυπωθεί σαν πρόταση στον Λάσκαρη που ως μεγαλομέτοχος είναι και ο μόνος που μπορεί να το επιτρέψει, είναι η δημιουργία μιας ομάδας εργασίας, μιας επιτροπής που θα κινείται δίπλα στην ομάδα. Δίπλα στον Παναγιώτη Γιαννάκη, δίπλα στους παίκτες, έτσι ώστε και η αίσθηση πως δεν είναι μόνοι στην προσπάθεια τους να δημιουργηθεί, αλλά επιπλέον και να επιχειρείται η αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων, όπου είναι εφικτό.