Η… Ζωή που λείπει από τα ελληνικά γήπεδα (pics)

της Ελένης Τσαλκατίδου

Είναι αναμφιβήτητα μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες μπασκεμπολίστριες. Διακρίνεται όχι μόνο για τα προσόντα της μέσα στο παρκέ, όπου υπήρξε δεινή σκόρερ, αλλά και για τα φυσικά της κάλλη.

Ο λόγος για την Ζωή Δημητράκου, την Θεσσαλονικιά μπασκεμπολίστρια, που πέρυσι μετά τον σοβαρό τραυματισμό της στο πόδι, έμεινε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός παρκέ, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί φέτος.

Ξεκίνησε την καριέρα της στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, μετακόμισε στον Μέγα Αλέξανδρο και από εκεί στο Παλαιό Φάληρο, όπου παράλληλα ασχολήθηκε με το μόντελινγκ. Είχε προηγηθεί, άλλωστε, και η παρουσία της στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, όπου αν και δεν κατάφερε να διακριθεί στον διαγωνισμό, εντούτοις, έστρεψε όλα τα ανδρικά βλέμματα πάνω της. Και όχι άδικα….

Το μόντελινγκ το εγκατέλειψε γρήγορα, αφού όπως είχε τονίσει τότε στις συνεντεύξεις της, τα όσα είδε στον χώρο δεν της ταίριαζαν. Ωστόσο, παρέμεινε πιστή στη μεγάλη της αγάπη, το μπάσκετ. Ακολούθησε μία ονειρική καριέρα με σταθμούς σε Γαλλία, Ρωσία και Τουρκία, ενώ πέρασε και από το WNBA, ούσα η τρίτη Ελληνίδα που το επιχείρησε μετά τις Κωστάκη και Μάλτση.

Παρακάτω δείτε φωτογραφίες της από τις προσωπικές της σελίδες στα social media και σίγουρα θ’ αναφωνήσετε πως «η Ζωή είναι ωραία!».