«Η εμπειρία μας έδωσε τη νίκη»

Ο βοηθός του Τσάβι Πασκουάλ, Γιώργος Βόβορας, που κοούτσαρε τους «πράσινους» μετά την αποβολή του Ισπανού τεχνικού στο 1ο δεκάλεπτο, μίλησε στη συνέντευξη τύπου με τη λήξη του αγώνα, για τα στοιχεία που οδήγησαν τον ΠΑΟ στη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη τύπου:

«Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πάντα είναι δύσκολο σε 48 ώρες να προετοιμαστείς μετά από ένα παιχνίδι της Euroleague, και ιδιαίτερα κόντρα στον Άρη που παίζει επιθετική άμυνα. Τα 18 λάθη δείχνουν ότι χάσαμε πολλές φορές την συγκέντρωση μας και δώσαμε στον Άρη την ευκαιρία να επανέλθει. Καθοριστικό παράγοντα έπαιξε η εμπειρία μας στο τέλος του αγώνα, όταν ο Άρη πλησίασε στην διαφορά», σημείωσε αρχικά.

Για την αντιμετώπιση των διαιτητών: «Θεωρώ ότι έγινε ένα παιχνίδι με πολλές επαφές. Οι διαιτητές προσπάθησαν να μοιράσουν 50-50 τις επαφές. Κάναμε καλή δουλειά. Είχαμε τρία αντιαθλητικά επειδή δεν έχουμε προσαρμοστεί σε νέους κανόνες και αυτές τις λεπτομέρειες πρέπει να τις διορθώσουμε. Θεωρώ ότι η διαιτησία προσπάθησε και έκανε καλή δουλειά».