Γουλιέλμος για την ΚΑΕ Άρης! (pic)

 

Αλλάζει χέρια η ΚΑΕ Άρης και όπως όλα δείχνουν θα την αναλάβει ομάδα επιχειρηματιών και ανθρώπων του μπάσκετ και της δικηγορίας, υπό τον 53χρονο νομικό, Δημήτριο Γουλιέλμο. 

Οι συζητήσεις με τον νυν, ακόμη, ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Άρης Νίκο Λάσκαρη φέρεται να είναι σε τελικό στάδιο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένονται μόνο οι ανακοινώσεις. Ο κ.Γουλιέλμος θα αναλάβει, μαζί με τους συνεργάτες του, δικηγόρους, μάνατζερ, στελέχη και επιχειρηματίες, όλο το χρέος της ΚΑΕ και φυσικά μαζί το βάρος της καθημερινότητας και της προσπάθειας να ορθοποδήσει άμεσα το αγωνιστικό τμήμα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχει στα χέρια του ένα ποσό για το ξεκίνημα και πως μαζί με την ομάδα Καπάζογλου-Ζουλιάμη θα μπορέσει να προχωρήσει σε ρυθμίσεις των οφειλών, σε βάθος χρόνου φυσικά και μετά από διαπραγματεύσεις, και σε πληρωμές της “καθημερινότητας” για την ομάδα.

Σύντομα αναμένονται ανακοινώσεις σχετικά. Ο κ.Γουλιέλμος έχει ένα απ’ τα ισχυρότερα δικηγορικά γραφεία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, είναι Αρειανός και εκπροσωπεί νομικά δυνατές εταιρίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Στην ιστοσελίδα του γραφείου του αναφέρεται:

“O Δημήτριος Γουλιέλμος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1965, από γονείς δικηγόρο και ιατρό. Tελείωσε την Nομική Σχολή της Θεσσαλονίκης το 1988, στην συνέχεια κατατάχθηκε στον Eλληνικό Στρατό, όπου και υπηρέτησε με την ειδικότητα του Δικαστικού, έως το 1990. Aμέσως μετά παρακολούθησε ειδικό κύκλο μεταπτυχιακών σπουδών στην Θεσσαλονίκη, στο Παρίσι Γαλλίας, στον τομέα του εμπορικού δικαίου, με περαιτέρω ειδίκευση στο Δίκαιο Εταιριών με οικονομική κατεύθυνση (MBA) στο Λονδίνο Αγγλίας.

Aναλύσεις νομικών του υποθέσεων έχουν δημοσιευθεί, με δικά του σχόλια στον Eλληνικό Nομικό Tύπο. Eπελέγη ως νομικός σύμβουλος της Eμπορικής Aντιπροσωπείας της χώρας μας, για την επίσκεψη Eλλήνων Eπιχειρηματιών το 1997 στην Σερβική Δημοκρατία της Bοσνίας, με εκπρόσωπο της χώρας μας τον Δήμαρχο Kαλαμαριάς, ως εκπρόσωπο της KEΔKE. Το έτος 2002 δίδαξε σε Ειδική σχολή Διοίκησης για τα προβλήματα στην Υγεία και την νομική τους αντιμετώπιση.

Το έτος 2004 εξελέγη Αντιπρόεδρος της EUROPECHE του οργανισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Κοινοτική Αλιεία. Το έτος 2004 επίσης εξελέγη ως Εθνικός εκπρόσωπος της χώρας μας στην MEDISAMAK δηλαδή τον μόνον οργανισμό όλων των μεσογειακών χωρών, στον κλάδο της Αλιείας. Το 2005 εξελέγη ως μόνιμο μέλος της ACFA (Συμβουλευτικός Οργανισμός της Διεύθυνσης Αλιευτικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής) και ορίσθηκε ως επίτιμο μέλος δια βίου της Ιστορικής Ακαδημίας WHO is WHO. Το έτος 2007 επανεξελέγη Αντιπρόεδρος της EUROPECHE”.