Γιώργος Αγγέλου:«Έχουμε πολλά να διορθώσουμε»

 

Ο Γιώργος Αγγέλου αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της αναμέτρησης με την Μπουγιουκσεχίρ. Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, πάλεψε στην άμυνα ήταν αποτελεσματικός στην επίθεση. Μετά το τέλος του αγώνα είπε:

«Κρατάμε την ενέργεια και τη διάθεση γιατί γυρίσαμε το παιχνίδι μετά από ένα κακό τρίτο δεκάλεπτο. Στα αρνητικά ανήκει η επικοινωνία μας στην άμυνα, είχαμε θέμα στα πικ εν ρόλ».

Για το ματς με την Ντινάμο Τιφλίδας δήλωσε: «Δεν ξέρω αν θα είμαστε έτοιμοι μπασκετικά αλλά θα το πω ακόμα μια φορά. Ο καθένας μας, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο παίκτη είναι γεμάτος ενέργεια και διαβεβαιώνω τους πάντες και τον κόσμο ότι ενεργειακά θα είμαστε στο 110%»

Για την εμφάνιση του: «Ήταν μια στιγμή που την περίμενα εδώ και 2-3 μήνες. Ήταν πάρα πολύ ωραίο που παίξαμε μπροστά στον κόσμο μας για πρώτη φορά. Έχουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε, όμως ένα πράγμα που θα έχουμε σταθερό είναι η διάθεση και η ενέργεια. Έκανα κάτι το οποίο προπονούμαι εδώ και χρόνια για να κάνω. Φέτος θα μου δοθεί μια ευκαιρία για να το κάνω όσες φορές πιο πολλές μπορώ και εύχομαι να με έχει ο Θεός καλά για να κάνω ότι έκανα και σήμερα».