Γιάνκοβιτς: «Περιμένω για να συζητήσουμε επί τάπητος με τον Άρη»

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς αγωνίστηκε τη χρονιά που ολοκληρώθηκε στην Ανδόρρα, έχει όμως ανοιχτές υποθέσεις με τον Άρη, τη φανέλα του οποίου φόρεσε το διάστημα 2016-2017. Ο 28χρονος φόργουορντ μίλησε στον ARENA FM 89,4 για τους «κίτρινους», για το Βασίλη Βουρτζούμη αλλά και για το μέλλον του.

Για τις μεταβατικές προπονήσεις που πραγματοποιεί ο Άρης και το αν ο ίδιος είχε επαφή με την τωρινή διοίκηση για τα οφειλόμενα του:

«Είναι μία σοβαρή κίνηση, κανονικά σε όλες τις ομάδες πρέπει να γίνονται μεταβατικές προπονήσεις, δεν το βλέπουμε παντού, βγάζει υγεία. Είχε γίνει μία κουβέντα, είπαμε κάποια πράγματα. Περιμένω για να συζητήσουμε επί τάπητος. Διάθεση υπάρχει, πιστεύω, δεν την έχω δει όμως, υπάρχει ένα χάσμα σε αυτό. Είμαι ακόμη στην αναζήτηση. Όταν αναλαμβάνεις μία κατάσταση ξέρεις από πριν τι θα αντιμετωπίσεις, τα αναλαμβάνεις πλήρως, τα χρέη».

Για τον Άρη της περσινής σεζόν:

«Παρακολουθούσα από την αρχή μέχρι το τέλος, κάποιοι που έμειναν εμπιστεύθηκαν ότι ειπώθηκε σε αυτούς. Ο Άρης είναι ιστορική ομάδα, πρέπει να πρωταγωνιστεί να μην μπαίνει σε αυτόν τον κίνδυνο του να μείνει ή όχι στην κατηγορία».

Για το διάστημα που ήταν στον Άρη:

«Εμείς πέρσι, ουσιαστικά δεν ξέραμε τι θα γίνει,σκεφτόμασταν μήπως πρέπει να κατεβούμε με τα αμάξια μας στους αγώνες. Πρέπει αυτή η αγάπη του κόσμου προς την ομάδα, να την ανταποδώσει και η ομάδα προς τον κόσμο».

Για τον Βασίλη Βουρτζούμη:

«Ήταν μία από τις κολώνες του Άρη, την αγαπούσε πάρα πολύ την ομάδα. Θυμάμαι παίζαμε έναν αγώνα στην Αθήνα, ήμασταν όλοι με  το λεωφορείο και ακολούθησε και ο ίδιος παρά την αρρώστα που είχε, ταλαιπωρήθηκε μαζί μας για να συνοδεύσει την ομάδα. Δε θα το ξεχάσω ποτέ και πρέπει όλοι να το θυμούνται».

Για τη νέα χρονιά:

«Περιμένω να δω ποιοι και πως θα με προσεγγίσουν και όταν έρθει αυτή η ώρα θα τα βάλω κάτω και θα σκεφτώ, έχω κάποιες προτάσεις».