Γ. Αγγελόπουλος: «Συμφωνία για το πρόβλημα, διαφωνία για τη λύση»

Ο εκ των ισχυρών ανδρών του Ολυμπιακού, Γιώργος Αγγελόπουλος διέψευσε τις καταγγελίες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου περί βιαιοπραγίας ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος παραδέχθηκε πως δύσκολα θα βρεθεί λύση στο ζήτημα της διαιτησίας.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε στην τοποθέτησή του:

«Για πρώτη φορά η ελληνική Πολιτεία και η ελληνική Κυβέρνηση αντιμετωπίζουν το θέμα της διαιτησίας και της ισονομίας στο ελληνικό μπάσκετ. Μαζευτήκαμε εδώ με πρωτοβουλία του κυρίου Υπουργού. Κοινή διαπίστωση όλων είναι ότι υπάρχει πρόβλημα. Και των ομάδων στον ΕΣΑΚΕ, και όλων των συμμετεχόντων. Διαφωνίες υπάρχουν ως προς τη λύση του θέματος αλλά τουλάχιστον διαπιστώθηκε ότι υπάρχει σοβαρότερο θέμα σε ό,τι αφορά την αξιοπιστία της ελληνικής διαιτησίας. Ελπίζουμε ότι θα βρεθεί λύση. Σήμερα δεν βρέθηκε λύση αλλά διαπιστώθηκε το πρόβλημα από όλους. Θα ακολουθήσουν κι άλλες ενέργειες. Το ματς της Κυριακής δεν θα γίνει».

Όσο για τη βιοπραγία που κατήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος;  «Συνιστώ ψυχραιμία, σύνεση και ηρεμία. Αυτό που είπε ο κ. Γιαννακόπουλος ότι τον σπρώξαμε δεν ισχύει. Δεν έχει γίνει αυτό… Έχει γίνει κάτι άλλο, δεν χρειάζεται να το πούμε εδώ… Ό,τι έγινε εκεί μέσα, θα μείνει εκεί μέσα. Σε αυτό συμφωνήσαμε όλοι. Υπάρχει πολιτική βούληση να λυθεί το θέμα».

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος σχολίασε την απουσία του Γιώργου Βασιλακόπουλου: «Σε μία τόσο σοβαρή σύσκεψη δεν γίνεται να απουσιάζει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας. Δείχνει τον… σεβασμό στην προσπάθεια του υφυπουργού. Οπότε είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί λύση, η δική μου εκτίμηση».

Πηγή gazzetta.gr