Χωρίς τους παίκτες του ΠΑΟΚ η Εθνική ομάδα;

Ένα ακόμη επεισόδιο στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και την ΚΕΔ διαδραματίζεται τις τελευταίες ώρες. Το ότι οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» έχουν τρομερά παράπονα από την αντιμετώπιση των διαιτητών στα φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος δεν είναι κάτι νέο. Άλλωστε, και ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Τέλης Ζουρνατζίδης πριν από μερικές μέρες είχε εκφράσει την δυσαρέσκειά του για όσα συμβαίνουν με δηλώσεις στον ARENA FM 89,4.

Μάλιστα, ο κ. Ζουρνατζίης σε μία αποστροφή του λόγου του είπε πως οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ σκέφτονται ως ένδειξη διαμαρτυρίας να σταματήσουν να δίνουν παίκτες στην Εθνική ομάδα, εν όψει των «παραθύρων» της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης πως οι Κόνιαρης, Μαργαρίτης, Χαραλαμπόπουλος και Κατσίβελης, δεν θα ενισχύσουν την Εθνική ομάδα στα παιχνίδια με Εσθονία και Μεγάλη Βρετανία την ερχόμενη εβδομάδα, επειδή είναι τραυματίες! Μέχρι στιγμής, πάντως, η ΚΑΕ επισήμως δεν διαψεύδει, αλλά ούτε επιβεβαιώνει αυτήν την πληροφορία.

Όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας, πέρα από την πραγματικότητα των τραυματισμών, ο ΠΑΟΚ θέλει να στείλει ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι πλέον τα πράγματα έχουν φτάσει στα όριά τους. Σε αυτό το μοτίβο, μάλιστα, οι «ασπρόμαυροι» ετοιμάζουν ακόμη ένα DVD με λανθασμένες αποφάσεις των διαιτητών στα τελευταία παιχνίδια, με τις περισσότερες να αφορούν αυτό στην Κύμη.