Χ.Σερέλης: «Δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία»

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Το Λαύριο γνώρισε την ήττα από τον Άρη, με 80-69, στο Αλεξάνδρειο και όπως δήλωσε και στη συνέντευξη τύπου ο Χρήστος Σερέλης, η ομάδα του δεν εμφανίστηκε στο πρώτο ημίχρονο.

 

«Δυστυχώς στο πρώτο ημίχρονο δεν εμφανιστήκαμε ποτέ. Είχαμε πει να μην κοιτάμε τη θέση μας στη βαθμολογία, ότι αυτό το γήπεδο διαφορετικό από προηγούμενα,  ότι θα είναι τελικός για τον Άρη αλλά στο πρώτο ημίχρονο , δεν πείσαμε. Δώσαμε  δικαίωμα στον αντίπαλο, να τρέξει, να μας κλείσει διαδρόμους σε ένα τέτοιο γήπεδο και με τέτοια φανέλα. Παρά το ότι είμαστε τρίτοι, έχουμε ακόμη πολύ δρόμο για να διαχειριστούμε τέτοια παιχνίδια. Ευτυχώς στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε» δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πιστέψαμε ότι θα είναι πιο εύκολο, όταν στηρίζεσαι σε ξένους παίκτες περισσότερο και όταν δεν γνωρίζουν τι σημαίνει Άρης, πρέπει να το ζήσουν για να καταλάβουν. Θα έλεγα ότι αυτός είναι  ο κύριος λόγος, ήμασταν επίσης κακοί,  ειδικά στην άμυνα,  δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία και ο Άρης δεν μας άφησε».

Σε ερώτηση για την ένταση που επικράτησε πίσω από τον πάγκο του Λαυρίου, είπε: «Είμαι ήρεμος άνθρωπος, πιο ήρεμο από μένα είδατε στο γήπεδο;».